Evo ko je supruga Darka Šarića: Ljubav jača i od zatvorskih zidina

    8 meseci pre 17820 pregleda Izvor: dan.co.me

Lana Popović, supruga Darka Šarića, od svoje 16. godine je sa njim, a ostala je vjerna suprugu i tokom bjekstva, ali i pritvora u kome se nalazi od kada se predao srpskim vlastima marta 2014. godine, piše Nova S.

Za Lanu postoje tri velike ljubavi – Darko, posao vaspitačice i sin Aleksa, pisali su mediji 2014. godine. Posle Šarićeve predaje, kako je pisao Blic, prva mu je došla u privatnu posJetu, tražeći sa njim sastanak i u „ljubavnoj sobi“. Popovićeva je uoči akcije „Balkanski ratnik“ radila na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu.

Vrtić “Štrumfovi”, kao i stan u Ulici španskih boraca oduzeti su joj u finansijskoj istrazi. Tokom njegovog skrivanja i Lana se krila od javnosti, ali je 21. oktobra 2013. godine policiji napravila pravu pometnju kada je za Šarićev 43. rođendan na Fejsbuk profilu objavila zajedničku fotografiju koja do tada nije bila poznata javnosti.

Navodno je bila jedan od uslova Šarićeve predaje, jer je tražio da prvo sleti u Crnu Goru kako bi se sastao sa njom, a zatim otputovao u Beograd. Tokom 2018. godine, mediji su pisali da Lana ima novi hobi, dok se njen suprug nalazi u zatvoru, i da je dane provodila na jahanju.

Kako su pisali mediji 2018. godine, Lana je konje zavoljela nekoliko godina ranije, zbog čega su je često sretali na hipodromima u Beogradu i u okolini prestonice.

– Ranije je češće išla u ergele u okolini Beograda, gdje je iznajmljivala konje i jahala po mjestima gdje je ne poznaju. Dok Darko Šarić nije bio uhapšen, kupovali su skupe i rasne pasmine ovih životinja. Sada slobodno vrijeme prekraćuje tako što ih iznajmljuje na hipodromima. Sada je postala jako vješta u ovom sportu, a kupila je i konjičku opremu- rekao je ranije izvor.

Lana je po struci vaspitačica, a redovno je bila na svim Šarićevim suđenjima, gdje mu je iz publike davala podršku.

-Uvijek je dotjerana, a na prvom suđenju se pojavila u firmiranoj garderobi, noseći tašnicu ‘šanel’. Na jedno od poslednjih suđenja u Specijalnom sudu u Beogradu došla je sportski obučena u društvu dvije drugarice. Jedna od njih je navodno u vezi sa jednim od optuženih iz ove grupe- kazao je ranije izvor.

U međuvremenu, maja 2020. godine, Lana je rodila Šariću i drugog sina, koga su, kako su pisali mediji, nazvali Nik. Popović se krajem februara prošle godine, sa vidljivim stomakom, pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, kada je javnost i saznala da će Šarić ponovo postati otac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: