Evropa sad: Nebojša Medojević u sinhronizovanoj akciji sa DPS vojnikom

    10 meseci pre 256 pregleda Izvor: PV Informer

Svjedoci smo otvorene saradnje Petra Ivanovića iz DPS-a, čiji je član porodice za privatni vinograd dobio dva miliona eura od IRF-a za vrijeme vlasti DPS-a i njihovog džokera Nebojše Medojevića, višedecenijskog političara sa stanom u vrijednosti od pola miliona eura u Maksim zgradi, koji je, upravo stekao tokom vladavine DPS-a, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

– Nekada navodno ljuti neprijatelji, sada zbog zajedničkog straha i ugroženosti pokazuju smislenost stare izreke da nužda zakone mijenja. Kandidatura Milojka Spajića za predsjednika Crne Gore ogolila je sinhronizovano djelovanje DPS-a i njihovog džokera, te obnovila zajedničku saradnju Medojevića sa bivšim korumpiranim režimom – tvrde u Pokretu Evropa sad.

To je, ističu, nastavak epizode, nakon što je lider DF-a svojevremeno glasao sa DPS-om i one ustavne predloge koji zahtijevaju dvotrećinsku većinu.

– Tako da nas ne čudi zašto uloga Medojevića kao pomagača u kriznim momentima, ne ostavlja ravnodušnim ni Petra Ivanovića. Osim što u tajnim kalkulacijama dogovaraju izborni inžinjering, sada javno i ne kriju očajničke napore da sve urade kako bi spriječili sigurnu pobjedu Milojka Spajića. Dok god DPS i Medojević zajedničkim snagama napadaju Pokret Evropa sad, znamo da smo na pravom putu i najveća opasnost za razbijanje monopola ove dvije strane, koji politički egzistiraju samo na dizanju tenzija – zaključuju u saopštenju iz Pokreta Evropa sad.