Fatić: Sramno nadmetanje raznih nivoa vlasti, koje građane košta zdravlja

    2 sedmice pre 91 pregleda Izvor: PV Informer

– Dok na relaciji između Vlade i parlamentarne većine traje borba za doprinos oko zasluga za donacije vakcina iz Srbije, direktnu štetu plaćaju građani Crne Gore i to ljudskim žrtvama, smatra poslanik DPS-a Bogdan Fatić.

Po njemu, strašno je gledati da se u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji, koja je u potpunosti izmakla kontroli, o kojoj svjedočimo svakodnevnim gubicima, aktuelna vlast svađa oko pojedinačnog ličnog uticaja i učešća u donaciji sa političkom konotacijom.

Fatić ističe da bez najmanje etičke, funkcionalne i političke odgovornosti, u jeku najveće pandemije koja je zadesila Crnu Goru, predstavnici vlasti traže svoju poziciju u pokušaju izgradnje imidža spasitelja kod svojih birača.

„Na taj način, nesavjesna ministarka Jelena Borovinić Bojović i politički profiter Mandić pokazuju koliko im je zaista stalo do života građana naše države“, smatra on.

– Nakon njihove nesposobnosti, degradacije ličnosti, bruke i katastrofalnog rada, što rezultira užasnim posljedicama, pozivamo ih da se što prije distanciraju od ovakvog načina djelovanja u oblasti zaštite zdravlja u Crnoj Gori. U protivnom budu li kroz zdravstvenu situaciju, poigravanjem i taktiziranjem oko vakcina, nastavili sa režiranim cirkusom i jeftinim pripremnim radnjama oko nikšićkih lokalnih izbora, opravdano smo zabrinuti da Crnu Goru može zadesiti najcrnji scenario nezabilježen u skorijoj prošlosti, zaključio je Fatić u saopštenju.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 8. mart

7. marta 2021. 18:51

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 16081 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8199 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7354 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7018 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7012 pregleda