FOTOGRAFIJE ČUDNE ŽIVOTINjE SA ŽABLjAKA KRUŽE INTERNETOM: Niko ne zna šta je u pitanju

    1 mjesec pre 2109 pregleda Izvor: blic,rs
Zahvaljujući društvenim mrežama danas mnogo lakše možemo da dođemo do informacija koje nas interesuju i dobijemo odgovore na pitanja koja nas muče.

Međutim, da nije uvijek tako dokaz je jedna fotografija koja je zbunila mnoge korisnike Interneta i izazvala čitavu lavinu komentara.

Pratilac stranice “Podgorički vremeplov” obratio im se s nedoumicom šta se nalazi na fotografiji koju je uslikao na Žabljaku. U pitanju su pronađeni ostaci, ali još uvek nije jasno čega.

Ljudi su odmah počeli da nagađaju o čemu se radi i davali više nego duhovite odgovore na šta bi fotografija mogla da se odnosi. U komentarima su se izrodile nove vrste životinja, oživljavali dinosaurusi i zmajevi, ostaci su dovođeni u vezu s poznatim pjesmama i crtanim filmovima.

To je fosil Žabljakusa pticosa, čuvene izumrle vrste ptica neletačica. Izuzetno očuvan primnjerak – glasio je jedan od komentara. Drugi korisnik dodaje: “Dinosaurus Žabljakus Fosilus rijetka životinja vele”.

Neki su čak otišli korak dalje pa su ostatke sa slike upoređivali sa osobama koje poznaju, dok su drugi ozbiljno shvatili zadatak i upustili se u polemiku da li se radi o nepotpunim ostacima psa ili vuka.

Jedino je sigurno da, pored opaski “Bolje da nisi ni pitao” i nagađanja o vrijednosti, autor fotografije, iako nije dobio pravi odgovor, sigurno se zabavio čitajući komentare na ovoj stranici.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6775 pregleda