GO DPS: Potvrđeni mandati novoizabranim predsjednicima opštinskih odbora

    1 mesec pre 372 pregleda Izvor: PV Informer

Na održanoj sjednici Glavnog odbora DPS, potvrđeni su mandati novim predsjednicima opštinskih odbora koji su birani na lokalnim unutarstranačkim izborima.

Na tim izborima je, kako navode iz DPS-a,  članstvo partije po prvi put u političkoj istoriji Crne Gore dobilo priliku da, neposrednim putem, izabere predsjednike opštinskih odbora u svojim sredinama.

– Na sjednici je još jednom konstatovano da je na ovaj način veoma uspješno zaokružen izborni ciklus u Demokratskoj partiji socijalista, koji je, podsjetićemo, počeo još u januaru mjesecu ove godine kada je članstvo stranke izabralo najviše partijsko rukovodstvo – dodaju u saopštenju.

Ističu da aktivno učešće velikog broja članova DPS-a kako tokom kampanje za unutarpartijske izbore, tako i prilikom realizovanja samih izbora, još jedna je potvrda da se naša partija percipira kao ozbiljan politički faktor, sa stabilnim glasačkim tijelom, što garantuje da ćemo nastaviti da budemo ključni činilac u političkom životu Crne Gore. 

– Na sjednici je iskazano uvjerenje da će svi koraci koji su preduzeti u prethodnom periodu na polju reforme DPS-a, pogotovo u dijelu značajne kadrovske obnove, biti garancija za uspjeh u narednom periodu, što će se već dokazati na prvim narednim lokalnim izborima koji nas očekuju u Budvi – zaključuju u saopštenju.