Hadžibegić: Bilo je propusta u igri, ali raduje me ovakva pobjeda

    11 mjeseci pre 199 pregleda Izvor: cdm.me

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić istakao je zadovoljstvo pobjedom nad Mađarskom i istakao da ekipa ima prostora da dodatno napreduje.

“Hrabri sokoli” su večeras u Podgorici, na debiju stručnjaka iz Bosne i Hercegovine, slavili u prijateljskom meču sa 2:1, golovima Kosovića i Mugoše.

“Kada pobijedite u prvoj utakmici normalno je da budete zadovoljni. Zahvalio bih se svima koji došli da nas podrže. Nije bilo perfektno, imali smo oscilacija u igri… Više je bio problem na planu fizičke pripreme, nismo svi u takmičarskom ritmu i to se osjetilo u određenim momentima. Ono što me raduje jeste da smo nakon brzo primljenog gola našli način da se podignemo iz pepela i dođemo do pobjede”, rekao je Hadžibegić za Novu tv i dodao:

“Pobjeda je zaslužena, dali smo dva gola, propustili još par prilika. Bilo je propusta u igri, to možemo kritikovati, možemo još bolje na planu discipline, ali imamo bazu na koju možemo da se nadogradimo i da budemo optimisti za budućnost. Ipak, ima stvari koje moramo popraviti”.

Slijedi daleko važniji meč, kvalifikacioni za EURO 2020 protiv selekcije Češke – zakazan je za utorak na stadionu pod Goricom.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6265 pregleda