Aco Pejović pomogao teško bolesnom Miliću Vukašinoviću: Biće mu ugrađena dva stenta

    9 meseci pre 724 pregleda Izvor: cdm.me

Milić Vukašinović, doktor za rokenrol, odao je javno priznanje kolegi Acu Pejoviću, čovjeku koji mu je, po svemu sudeći, spasio život.

Milić je nedavno operisao aneurizmu na nozi, a sada je ponovo hospitalizovan – ovog puta zbog problema sa srcem.

Tu se njegove muke ne završavaju.

Očito pritisnut finansijskim problemima, Milić nije imao rješenje i dovoljno novca za pravovremenu reakciju i rješenje problema.

Tu na scenu stupa Pejović, a Milić je o njegovom herojskom činu pisao na svojoj Fejsbuk stranici.

“Prvi put sam upoznao čovjeka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem, uključujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, prevazilazi muzički uspjeh, koji je ogroman. Ne poznajem ga, čuli smo se jednom telefonski, da mu na Viber pošaljem dvije pjesme da čuje… (…) Našao je broj moje žene, nazvao i rekao da ne brine, da će da pomogne, na finansijski ili bilo koji način”, otkrio je Milić.

Kada je njegova supruga Suzana kontaktirala sa Acom po dogovoru i zamolila ga za pomoć, sa riječi se prešlo na djela.

“Uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović”, glasi poruka objavljena na Fejsbuk profilu.

Među prvima koji je odao poštovanje Pejoviću je čuveni Dado Topić.

“Miliću želim brzo ozdravljenje i povratak na binu, gdje mu je i mjesto. Aco je to sigurno i poželio i potvrdio da se ne dijelimo na – mi i oni. Muzika je ta koja ljude spaja”, napisao je Dado na Fejsbuku.