Horoskop od 16. do 22. januara: Pogledajte šta vam zvijezde poručuju

    1 godina pre 469 pregleda Izvor: kolektiv.me

Šta nam zvijezde predviđaju za nedjelju pred nama?

Ovan
Nedjelja pred vama je puna izazova, ali onih dobrih. Potrudite se da na poslu budete skoncentrisani jer će vam se otvoriti odlična prilika i morate brzo da reagujete.

Bik
Vaša napetost koja je daleko manja i dalje je prisutna. Partner to osjeća i tada kreću rasprave. Pokušajte da utičete na sebe. Na poslu stvari idu svojim tokom. Postoji mogućnost dodatne zarade preko prijatelja.

Blizanci
Vaša energija u ovoj nedjelji je zarazna pozitivnim vibracijama. Možete armiju ljudi da povedete. Iskoristite je ili za posao ili za ljubav. Srećno!

Rak
Polako stvari na poslu dolaze na svoje mjesto. Bez obzira, vi nemojte popuštati u svojim stavovima i idejama već sada krupnim korakom napred. Zauzmite se za sebe kako na poslu tako i u partnerskim odnosima.

Lav
Vi koji tražite posao ili želite promjenu smeši vam se odlična prilika u ovoj radnoj nedjelji. U ljubavi se okrenite partneru jer je on uvijek bio tu za vas!

Djevica
Ako imate djecu može doći do nesporazuma. Zato zajedno sa partnerom prvo donesite odluku pa tek onda djeci precizno recite šta mogu, a šta ne. U ljubavi se spremaju prave poslastice za one koji su slobodni.

Vaga
Posao vam crpi energiju. Kao da se vrtite u krug. Tako i jeste, ali već oko 20. januara stvari se pokreću sa mrtve tačke!

Škorpija
Ako želite da uvedete neka pravila u svoj život, sada to uradite. Kada ste odlučili nema odustajanja. U ljubavi se stvari okreću u vašu korist. Vi koji očekujete nasljedstvo – dobijate ga!

Strijelac
Ako planirate neko dalje putovanje, može se desiti da se neke stvari promijene u zadnjem trenutku. Nemojte se brinuti jer će sve na kraju biti dobro!

Jarac
Na poslu otvorite četvoro očiju jer kolege za koje mislite da vas podržavaju zapravo rade sve na vašu štetu. Uz mali oprez sve ćete mirnim putem završiti. Slobodni Jarčevi preko prijatelja upoznaju osobu koja će vas magnetski privući, što je kod vas prava rijetkost.

Vodolija
Previše stvari vam prolazi kroz glavu. Sve ste preuzeli na sebe kako u privatnom tako i u poslovnom svijetu. Morate znati kada je potrebno stati. Sada je vrijeme!

Ribe
Ako imate neku situaciju koja vam ne da mira posavjetujte se sa osobom od povjerenja. Ipak ona stvari vidi objektivno. U ljubavi vas očekuju mala iskušenja kaja ako možete preskočite.