Horoskop za 1. decembar

    3 meseca pre 441 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Očekujte dan u kojem može biti jačih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima možete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost. Emotivno – moguća je nešto jača ljubomora i posesivnost.

BIK

Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite i možete napraviti zanimljive promjene zajedno sa poslovnim partnerima ili saradnicima. Ako vam se javi ljubav iz prošlosti, nemojte biti iznenađeni. I vi znate da niste u potpunosti završili vašu priču.

BLIZANCI

Danas vam stoji dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima. Razgovori sa poslovnim partnerima su laki, lepršavi, puni dobrih ideja i možete ostvariti povoljne rezultate. Emotivno – danas je dan za podsjećanje, sjetite se nekih dragih ljudi i javite im se.

RAK

Danas ste u odličnom raspoloženju, spremni na prave i korektne dogovore sa kolegama, i sve obaveze ćete završavati lakše nego inače. Takođe, mogu vas iznenaditi i lijepe vijesti u vezi novca i priliva. Što se emocija tiče – pravi trenutak da pokažete ljubav partneru.

LAV

Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti, pogotovo što će vam sve ići lako odruke. No, ovaj je dan savršen i za emotivna dešavanja, bilo da su u pitanju “stare” ili “nove” osobe.  

DJEVICA

Tokom današnjeg dana imate priliku da ostvarite jedan zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duži vremenski period. Ovo bi mogla biti osoba koja će pozitivno uticati na vaše poslovanje. Emotivno – žurite prema nekome koga dugo niste videli i jedva čekate susret.

VAGA

Najviše ćete biti usmjereni na finansijski segment. Moguće je da će tu biti lijepih i pozitivnih iznenađenja, bilo da je u pitanju redovni priliv ili nešto na šta ste odavno zaboravili. Emotivno – dan kada se možete susresti sa bivšom simpatijom.

ŠKORPIJA

Slijedi vam značajna komunikacija sa ozbiljnim poslovnim saradnikom. Neki od vas će odmah uspjeti i da naplate svoj rad. Generalno – dan dobar za zaradu. Po pitanju emocija – osjećanja su vam vrlo intenzivna i jedva obuzdavate snagu strasti prema osobi koja vam je bitna.

STRIJELAC

Tokom dana su pred vama velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite. No, iako će neke od njih izgledati na prvi pogled komplikovano, završićete ih lakše nego što mislite. Dan za dobre vijesti i informacije, i one vezane za posao, ali i za one vezane za ljubav.

JARAC

Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer su vam misli na nekoj dvadesetoj strani, pa radite maltene mehanički. Ono što vas raduje i što vas okupira jeste emotivni segment.  Čekaju vas lijepi trenuci.

VODOLIJA

Danas je sva vaša pažnja usmjerena na poslovni segment, i žurite da riješite neke situacije što prije. Nemojte da se nervirate, sve ćete postići u pravom trenutku, pogotovo što imate podršku od strane kolega. Emotivno – jedva čekate susret sa jednom osobom.

RIBE

Tokom dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vrijeme. Iako ćete povremeno biti umorni, snagu će vam davati odlični rezultati, ali I dobre informacije koje dolaze do vas. Emotivno – dan za obnovu kontakta sa nekim…