Horoskop za 1. jun

    2 meseca pre 452 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Znam da ste nervozni, ali pokušajte da svojim djelovanjem ne napravite još napetije situacije u poslovnom segmentu. Ovu veliku energiju pokušajte da iskoristite konstruktivno. Emotivno – biće dobro, ukoliko vi to želite. I pronađete pravu mjeru.

BIK

Danas nemojte dozvoliti da se nervirate za svaku sitnicu i pravite problem bez problema. Budite korektni prema onima sa kojima ste u kontaktu. Vi druge smatrate teškima, ali i oni misle za vas da ste naporni. Potrebno je pronaći zajednički jezik i rješenje.

BLIZANCI

Odlična energija i vrlo podsticajno raspoloženje za sve ono što je vezano za poslovni segment. Na žalost, energija ovog dana nije dobra za emotivne kontakte, pa tu budite nešto oprezniji. Partner se može naljutiti ili uvrijediti zbog vaših postupaka.

RAK

Ako umijete da pronađete pravu mjeru u poslovnim situacijama, dobro ćete proći. Ukoliko dozvolite sebi da „eksplodirate“, vjerujte mi da će biti problema i napetih situacija. Na vama je izbor šta ćete i kako ćete raditi. Obavezno večeras u izlazak, to vam je potrebno.

LAV

Danas može biti super dan, ukoliko vi budete uspjeli da se prilagodite poslovnim partnerima i prihvatite njihove predloge. Ukoliko budete radili drugačije, neki poslovi se mogu odložiti ili čak prekinuti. Emotivni partner vam daje još jednu šansu.

DJEVICA

Vodite računa o dogovorima, jer tu može biti problema. Takođe, obratite pažnju na finansije, jer su mogući gubici. Jedino što će vam funkcionisati bez problema jeste emotivni segment, i to samo ako budete slušali ono što vam voljena osoba govori.

VAGA

Danas je oprez neophodan i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Potrebno je dosta takta da bi sve funkcionisalo kako treba. To će biti nešto teže postići, ali pokušajte. U odnosu sa voljenom osobom – trudite se da ne budete tvrdoglavi.

ŠKORPIJA

Neke neočekivane promjene su vas uzdrmale i teško vam je da se smirite i iskulirate. Imate osjećaj da su svi oko vas tvrdoglavi i teški, ali suština je da se teško uklapate sa drugima. Ne ugrožavajte ni svoje poslovne ni emotivne relacije.

STRELAC

Vi danas batalite poslovni segment, iako ni tu nećete proći loše – i okrenite se ka emotivnom segmentu. Tu vas čekaju tako fine stvari, da je šteta propustiti ih. Pogotovo ako ste mlad i slobodni, željni avanture, zabave i provoda.

JARAC

Potrebno je da budete svjesni, hladne glave i da u kontaktu sa emotivnim partnerom ne reagujete impulsivno, niti da dozvolite da uopšte do takvih situacija dođe. Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik.

VODOLIJA

Vas samo neka puste da radite stvari na svoj način i sve će funkcionisati kako treba. Odlično ste raspoloženi i sa lakoćom rješavate i najveće probleme. Sve uz osmijeh na licu. Doduše, taj osmijeh je zbog jedne osobe i komunikacije sa njom.

RIBE

Povucite ručnu u kontaktu sa poslovnim saradnicima i nemojte dozvoliti da neke situacije odu ka eskalaciji. Takođe, obratite pažnju na svoje finansije, danas su mogući gubici i troškovi. U emotivnom segmentu – mogućnost svađe sa voljenom osobom.

Horoskop priredila astrolog Olga Savić.