Horoskop za 1.mart

    2 meseca pre 393 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Zbunjujuće situacije na poslu donijeće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savjet za vas je da nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promjenljivo raspoloženje, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savjet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je vjerovatno da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove. Ovo nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slijede naročito senzualni i romantični trenuci.

LAV

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspijevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti jako zabrinuti šta i kako dalje. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DJEVICA

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa obavezama danas, ali ispostaviće se da ne uspijevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje podrška od strane kolega i vjerovatno ćete sve planove morati da odložite za sjutrašnji dan. Emotivno odlično.

VAGA

Zbunjeni ste situacijama na poslu, ali nemate namjeru da tek tako odustanete od svojih ciljeva i planova. Umjesto da žurite, pažljivo pratite šta se dešava u vašem okruženju. Zanemarujete voljenu osobu zarad kontakta sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Pokušavate da se prilagodite nekim situacijama, ali rešenja vam konstantno izmiču iz ruku. Danas ste i vi nefokusirani, naročito u prepodnevnim satima. Jako razmišljate o nekom i ova osoba će vam se tokom cijelog dana provlačiti kroz misli….danas ste skloni i maštanju…

STRIJELAC

Nikako ne uspijevate da se snađete u situacijama tokom današnjeg dana. Sve djeluje nesigurno, neizvjesno, a i vama je potrebno mnogo više vremena i za neke najosnovnije obaveze. Više vam odgovara da popodne i veče provedete u okruženju porodice i u odmoru….

JARAC

Obaveza je više nego inače i moguće je da ćete se u toku prijepodneva dosta iscrpiti. Koliko god se trudili da ostvarite jedan dogovor, nikako ne uspijevate da se usaglasite sa drugom stranom. U emotivnom segmentu je naglašena potreba za romantičnijim trenucima.

VODOLIJA

Dan kada je moguće da zaradite, ali da biste to ostvarili, moraćete da budete promućurni….a sumnjam da će vam to teško pasti….Ako ste planirali izlazak, vjerovatno ćete ga odložiti da biste proveli sa voljenom osobom jedno mirno i ispunjeno veče kod kuće.

RIBE

Možda ćete morati da odradite obaveze koje vam ne prijaju ili koje vas opterećuju. Neki naporni momenti i iscrpljenost tokom današnjeg dana u poslovnom segmentu. Ne dozvolite da vam ovo pokvari veče koje ste planirali da provedete sa voljenom osobom.