Horoskop za 10. septembar

    9 meseci pre 553 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto:Pixabay –

OVAN

Današnji dan ćete  provesti u dobrom raspoloženju i sa osobom koju volite, mada se možda i nećete uklopiti baš u svakom trenutku. No, ipak je dan suvše lijep da biste nešto zamjerali partneru. Biće tu vrlo intenzivnih momenata – stare strasti se mogu probuditi.

BIK

Vi ste se pripremili da uživate danas, a ako partner nije voljan da vas podrži u vašim planovima….pa tu već može biti problema. Riješili ste da istjerate svoje. Da se ne bi desilo da situacija između vas dvoje eskalira budite malo, samo malo prilagodljiviji.

BLIZANCI

Danas ćete biti u dosta promjenljivom raspoloženju. Ono što ste vi planirali moguće je da nećete uspjeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na potpuno drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze koje ste zapostavili.

RAK

Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovdje može doći do nekih neočekivanih preokreta. Ili će vam voljeno biće reći da ne može da dođe zbog nekih obaveza, ili se pak nećete uopšte ni vidjeti. Spremite se da budete malo neraspoloženi.

LAV

Ukoliko imate emotivnog ili bračnog partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Vaše voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak, ili šetnju, ili makar šoping u gradu. Sad vi vidite kako ćete se usaglasiti po ovom pitanju.

DJEVICA

Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora za današnji dan. Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli – situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

VAGA

Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomjereni za drugi dio dana ili za same večernje sate. Prepodne je više nego izvjesno da ćete željeti ili da poklonite samo sebi, ili će vas jednostavno, mrzjeti da idete bilo gdje i radite bilo šta.

ŠKORPIJA

Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima. Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste. Dosta mutno raspoloženje.

STRIJELAC

Šta god da se danas bude dešavalo na emotivnom planu, vi niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to vjerovatno samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno.

JARAC

Lijep dan je pred vama. A sve je usmjereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom napred i ne obraćajte pažnju na neke sitnice sa strane. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

VODOLIJA

Ne tražite danas sitnice i greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam neke nebitne stvari pokvare dan. Shvatite da i vi griješite  pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima. Jaka strast može popraviti stvari.

RIBE

Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svidjeti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti. Pomalo ste razočarani.