Horoskop za 12. fabruar

    3 sedmice pre 481 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Danas budite obazrivi po pitanju investiranja, ali i trošenja novca, jer se lako može dogoditi da se potencijalni dobitak pretvori u gubitak. Ako niste spremni na mogućnost da izgubite, nemojte ni počinjati. Dobar odnos sa voljenom osobom, ali postoji prikrivena ljubomora. 

BIK

Danas su vam na pameti samo poslovni projekti i načini na koje možete doći do novca. “Boli” vas neko dugovanje koje pokušavate da riješite što prije. Ipak, itekako ćete imati vremena za slatka flertovanja i očijukanja sa suprotnim polom. Odnos sa emotivnim partnerom je odličan.

BLIZANCI

U pozitivnom ste raspoloženju pa će biti lako izboriti se sa svakom napetom situacijom na poslu. Suštinski ste mirni, jer shvatate da se ne vrijedi nervirati se oko nekih momenata sa kolegama. Kontaktiraće vas osoba koja vam se jako dopada, ali će sve ostati samo na nivou komunikacije.

RAK

Kako dan bude odmicao bićete sve raspoloženiji za posao. Vjerovatno ćete najviše uraditi u poslednjim satima, a pojedinima neće biti teško ni da dio posla odnesu kući ili neke obaveze završe nakon radnog vremena. Zaokupljeni ste mislima o bivšem emotivnom partneru.

LAV

Danas ste pod velikim pritiskom obaveza, a biće i neočekivanih situacija koje će svaki čas dolaziti na dnevni red. Ne odugovlačite, imate dovoljno energije da dosta toga završite. Ne ostavljajte ništa za sjutra. Lako flertujete, a moguće je da će vam više osoba zaokupiti pažnju.

DJEVICA

Muče vas nesigurnosti oko planova koji su vam bitni. Bićete zabrinuti da li ćete uspjeti da sve završite na vrijeme. Potrebno je da se bolje organizujete i sve će se riješiti više nego povoljno po vas. U drugom dijelu dana izlazak sa prijateljima i pokušaj da nekoga šarmirate.

VAGA

Neke značajne  informacije stižu do vas u toku dana, a mogu se vezivati za finansijski segment, ali i za potvrdu dogovora koju ste željno očekivali.  Dan je dobar i za komunikaciju sa osobom koja vas interesuje. Zavrtećete joj pamet svojim postupcima i porukama….

ŠKORPIJA

Jedan dogovor vam danas ide u korist i daće vam veliku nadu da ćete uspjeti da ostvarite ono što priželjkujete. Neki od vas će se i finansijski ovajditi. Želje i potrebe prema emotivnom partneru teško ćete uspjeti da ostvarite. Moguća je ljubomora i posesivnost.

STRIJELAC

Obradovaće vas ono što budete čuli, ali još uvijek niste sigurni da li smijete da se opustite. Ne brinite, više je nego izgledno da su informacije koje dolaze do vas tačne. Dobar dan za kontakt sa suprotnim polom. Osvajate bez problema. U emotivnim vezama mirno stanje.

JARAC

Imate osjećaj da ste neopravdano zapostavljeni u jednom poslovnom dogovoru ili projektu. Ipak, biće vam lakše kada se okrenete ka nekom ko vam je emotivno važan. U mislima se možete vraćati u prošlost, čak i pokušati da ostvarite komunikaciju sa bivšim partnerom.

VODOLIJA

Danas bi bilo najbolje da ne djelujete ishitreno i ne radite ništa na brzinu. Rešenje nekih situacija dobićete samo ako zastanete i razmislite. Potreba za većom organizovanošću. Jako vam se dopada komunikacija koju imate sa jednom osobom, ali niste sigurni u kom pravcu ovo ide…

RIBE

Pravo vrijeme za komunikaciju svake vrste. Danas je vrijeme za sastanke i za poslovne dogovore. Ako budete dovoljno angažovani, slijedi vam i finansijski priliv preko privatnog posla. Više ste okrenuti prijateljima nego emotivnom partneru, potreban vam je savjet vezan za ljubav.

Piše: Olga Savić