Horoskop za 12. septembar:Pročitajte šta vam zvijezde poručuju

    5 meseci pre 539 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto:Pixabay –

OVAN

Ni u današnjem danu dosta situacija vam neće ići od ruke, neka rješenja će vam izmicati za dlaku, a probleme ćete rješavati bukvalno u poslednjem trenutku. Komunikacija sa ljudima oko vas, pa i sa emotivnim partnerom biće dosta zategnuta.

BIK

Suviše spora realizacija svega onoga što ste zamislili očekuje vas tokom današnjeg dana. Mogući su i manji problemi sa novcem, pogotovo ako očekujete da vam neko vrati dugovanje. Nervoza u odnosu sa voljenom osobom – neka pitanja je bolje ne pokretati.

BLIZANCI

Iako vas i danas očekuje dosta „borbe“ u poslovnom segmentu, ipak ćete bolje proći nego tokom jučerašnjeg dana. Neke situacije ćete riješiti, a pokrenuće se i papirološka pitanja koja su bila u zastoju. Sa voljenom osobom danas nema zadovoljavajuće komunikacije.

RAK

Pokušavaćete da koliko toliko uskladite odnose sa onima koji su oko vas, ali to će vam danas dosta teško polaziti za rukom. Drugi kao da vas ne čuju ili vas jednostavno ne razumiju na pravi način. Možete biti neraspoloženi zbog partnerovih postupaka.

LAV

 Pripremate se studiozno za razgovore koje morate obaviti tokom ovog dana, ali nikako ne osjećate samopouzdanje i sigurnost. Pokušajte da potisnete svoje strahove. Komplikovani odnosi sa starijim kolegama. Priđite voljenoj osobi na neki suptilniji način.

DEVICA

Oni sa kojima ste u kontaktu danas možda previše očekuju od vas. Preumorni ste i iscrpljeni i mozak vam ne radi kao inače. Osim toga, neke sitne obaveze vas konstantno koče. Partner vas danas može iznenaditi lijepim vijestima.

VAGA

Iako se neka rješenja još nisu aktivirala, svjesni ste da dolazi do promjene po onim pitanjima koja su vam bitna. Nećete još uvijek dobiti zvaničnu potvrdu niti informacije, ali shvatate da je to pitanje dana. Opuštate se u komunikaciji sa nekim ko vam je privlačan.

ŠKORPIJA

Nemojte biti naivni po nekim pitanjima niti vjerovati obećanjima drugih. Ne možete mjeriti sve prema sebi, vi kada se na nešto obavežete to i uradite. Drugi ne funkcionišu tako i to ćete i uvidjeti, jer neće ispuniti svoj dio pogodbe. Emotivno – prolazna neraspoloženja.

STRELAC

Budite oprezni u svakoj vrsti dogovora koje ostvarujete. Moguće je da ćete napraviti grešku u procjeni i pristati na nešto što vam ne odgovara. U emotivnim relacijama osjećate neispunjenost i stegnutost. Partnerove inicijative nema, a vi se osjećate nesigurno.

JARAC

Iskreno se nadate da ono što ste čuli nije samo „obećanje, ludom radovanje“. Ipak, imate dosta povjerenja u osobu sa kojom se dogovarate, pa se nadate da će sve ovo i biti ispoštovano u narednim danima. Pokrenite se malo ako ste usamljeni.

VODOLIJA

Sve funkcioniše više nego dobro kada je jedan dogovor u pitanju, ali nikako da dođe i do konačnog rezultata i realizacije. Prihvatite da je tempo dešavanja sada nešto sporiji, sve će biti u redu, samo se malo opustite. Potrebno vam je da provedete više vremena u okviru porodice.

RIBE

Iako realno nema nekih pravih razloga za nezadovoljstvo, vaše je raspoloženje tokom ovog dana mutno. Moguće je da je ovo samo posljedica umora koji vas je stigao. Ako u nekom trenutku osjetite da padate u malodušnost, pokušajte da to razbijete kontaktom sa prijateljima ili šetnjom.