Horoskop za 13. februar

    3 sedmice pre 345 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Ono što niste uspjeli da završite juče, danas je moguće regulisati, uz  malu pomoć kolega. Takođe, velike mogućnosti da napravite jedan važan dogovor ili ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

Aktivirajte se da vam poslovna prilika ne bi izmakla iz ruku. Neko vam nudi šansu da kroz dodatno angažovanje ostvarite solidnu materijalnu korist.  No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vam se odmah podvući pod kožu.

BLIZANCI

Danas vam posao baš i nije na pameti, i gledaćete da uhvatite prvu krivinu i nestanete. Sve ono što možete da odložite – odložićete. Ako imate poslovni put – odgovaraće vam da odete i opustite mozak. Super je trenutak da kontaktirate nekoga ko vam se jako dopada.

RAK

Pokušavate da nađete rješenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas lična problematika okupira. Bolje ćete se osjećati ako se razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami, budite u okruženju ljudi koje volite i koji vole vas.

LAV

U toku dana bićete opterećeni razgovorom i nekom nerješenom situacijom sa važnim saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete više nego što ste planirali. Danas pokušajte da budete umjereni.

DJEVICA

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima i možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima sarađujete. U kontaktima sa suprotnim polom niste ni malo „naivni“. Lagano vodite vodu na svoju vodenicu u jednoj komunikaciji i unaprijed se radujete ostvarenju želja.

VAGA

Dan je savršen za komunikaciju, za razgovore, za kontakte sa poslovnim saradnicima. Možete postići mnogo više nego što očekujete. Takođe, danas i svoje šarmerske sposobnosti uključite na maksimum. Biće dosta kontakata sa pripadnicima suprotnog pola i dosta prilika da osvojite.

ŠKORPIJA

I vašem znaku je poslovni segment danas postavljen više nego dobro. Odnos sa nadređenim sada, za razliku od prethodnih dana, funkcioniše sa mnogo poštovanja. Škorpijama je naglašena strast i mogućnost ulaska u neobavezni odnos ili pokretanje samo seksualne priče.

STRIJELAC

Danas ste u fazonu da biste želeli da nešto promenite, samo ne znate šta. Povremeno ćete biti nervozni, a dobro bi bilo da u takvom raspoloženju ne donosite važnije poslovne odluke. Nije dobro vrijeme ni za veće troškove. Ostvarujete komunikaciju sa više osoba, moguće i sa bivšim partnerom.

JARAC

Danas ste već u vrlo dobrom raspoloženju, skloni tome da obaveze odradite što prije, a i lako uspostavljate kontakte sa novim ljudima koji dolaze u vašu blizinu. Ipak, za lični život nećete imati mnogo vremena. Partner će biti prinuđen da provede popodne i veče bez vas.

VODOLIJA

Pokušaćete da ostvarite dogovor van uobičajenih poslovnih tokova. Postoji razumijevanje, ali realizacija trenutno ne može biti pokrenuta. Danas sa emotivnim partnerom ostvarujete mnogo bolju komunikaciju nego inače. Moguće je napraviti i neke konkretnije dogovore.

RIBE

U poslovnom segmentu dolazi do promena koje vam idu na ruku. Imate izuzetno dobru komunikaciju sa kolegama. Dan je lijep za strasne susrete sa voljenom osobom, ali samo ako vi budete imali dovoljno volje i energije za neki izlazak. Vama lično – više bi odgovarala kućna atmosfera.