Horoskop za 14. septembar

    9 meseci pre 596 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Može biti nerviranja i pritiska na vas tokom ovog dana, ali ćete uspješno izlaziti na kraj sa situacijama. Nije vam milo što morate da zamolite nekoga za pomoć i izbjegavaćete to do poslednjeg trenutka. Niste sigurni da li da se voljenoj osobi otvorite po nekim pitanjima.

BIK

Promjenljiva raspoloženja, pa ćete čas biti aktivni, čas se povlačiti. Iako ćete imati povremeno svoje „lijene momente“ uspjećete da ostvarite ono što ste isplanirali, samo će vam za to trebati više vremena. Jedno novo poznanstvo aktivira odmah zanimljivu priču, ali aktivira i vas.

BLIZANCI

Dan je dobar za privatne poslove, porodične biznise ili za bavljenje ličnim prioritetima. Imate potrebu da ustaljene stvari promijenite, ali i kreativna rješenja za situacije koje su pred vama. Niste ispunjeni u emotivnom dijelu i možete potražiti utjehu kod nekog od članova porodice ili prijatelja.

RAK

Napetosti i težine će biti tokom ovog dana. Bilo da je poslovni ili emotivni segment, koliko god da ste vi spremni za kompromis, suočavate se sa preprekama od saradnika ili od emotivnog partnera. Stoje mogućnosti za finansijski dobitak.

LAV

Danas su vam prvenstveno finansijski prioriteti na pameti. Pokušavate da napravite dogovor sa nekim osobama, ali to teško ide. Postavite se odgovornije prema osobi koju volite, trenutno nemate dovoljno razumijevanja i vaša su ponašanja promenljiva.

DEVICA

Imate svu podršku koja vam je potrebna da biste pokrenuli pitanja ili poslovne situacije koje vas interesuju. Nema razloga za nestrpljivost, stvari idu polako ali ipak idu. U emotivnom dijelu budite svjesni da ne možete ostvariti sve ono što želite, bar ne u ovom trenutku.

VAGA

Malo ste zbunjeni trenutnim stanjem i situacijama na poslu, ali ne odustajete tek tako lako od onoga što ste naumili da ostvarite. Možete steći značajne uvide ako pažljivo gledate i slušate šta se dešava oko vas. Zanemarujete voljenu osobu zarad ličnih prioriteta, prijatelja.

ŠKORPIJA

Odlučni ste da ostvarite ono što želite, ali u isto vrijeme spremni da se prilagodite saradnicima i okolnostima. To prilagođavanje će povremeno teško ići, ali vi ne želite da odustanete. Moguće je da priželjkujete osobu sa kojom trenutno ne možete ostvariti značajniji kontakt.

STRIJELAC

Suviše je ovaj dan čudan, suviše sa zahtjevnom i napornom energijom, da biste se snašli baš najbolje u njemu. Sve vam djeluje nesigurno, kao da vam je potrebno mnogo više vremena i za neke najobičnije obaveze. Nećete biti raspoloženi za veće aktivnosti sa voljenom osobom.

JARAC

Dosta ćete se iscrpjeti u toku prepodnevnih sati, jer je obaveza mnogo više nego inače. Drugi dio dana je mnogo bolji za neka emotivna dešavanja i za odmor i trebali biste da sve misli o poslu maknete iz glave. Možda bi još bilo i najbolje da popodnevne i večernje sate posvetite samo sebi.

VODOLIJA

Dan je prvenstveno dobar za zaradu, ali i za kontakte i komunikaciju sa partnerima sa kojima sarađujete duže vrijeme. Sporazumjevate se odlično i nema mnogo muke oko dogovora, a to vam danas i odgovara. Niste u raspoloženju da planirate neke velike izlaske i akcije, umorni ste.

RIBE

Možda ćete morati da odradite stare obaveze koje vam nisu mile, ali makar ćete jedan veliki dio zaostataka sada rešiti. Partner nije u nekom sjajnom raspoloženju a vama je potrebno njegovo prisustvo. Samo ne očekujte previše.