Horoskop za 15. septembar – Pročitajte šta vam zvijezde poručuju

    10 meseci pre 629 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju svakodnevice, zdravlja, poslovnih obaveza i odgovornosti, odnosa sa kolegama. Ulazite u period velikog angažovanja i truda u poslovnom segmentu. Povedite više računa o životnim navikama.

BIK

Mlad Mjesec se danas dešava u vašem polju ljubavi, flerta, zabave, djece, hobija, sporta.  Očekujte u narednom periodu nove ljubavne mogućnosti, a generalno gledano – postojaće jača potreba da sredite svoj emotivni život.

BLIZANCI

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju doma i porodice. Ulazite u period u kojem ćete morati mnogo više pažnje da posvetite ovim segmentima i moguće je da ćete jednim dijelom čak zapostaviti poslovne obaveze zarad onih koji su vam najbliži.

RAK

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, seminara, kratkih putovanja, komšiluka. Ulazite u jednu novu životnu fazu u kojoj biste trebali da mnogo više pažnje obratite na dogovore koje sklapate, a imate i mogućnosti dodatnog obrazovanja.

LAV

Mlad Mjesec se dešava danas u vašem polju posla i novca. Finansijski segment će konkretno, postati jako bitna stavka kojoj ćete morati maksimalno da se posvetite. Mislim da i sami znate da je dosta toga ovde nerješeno i da ćete morati da budete odgovorniji kada je novac u pitanju.

DJEVICA

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem znaku i polju ličnosti. Djevice ulaze u jednu novu životnu fazu, u kojoj će mnogo toga što se bude dešavalo zavisiti samo od njihovog angažovanja. Na svu sreću, sada ste u mogućnosti da mijenjate na bolje.

VAGA

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju neprijatelja, konkurencije, podsvjesti, psihe, tajni. U narednom periodu moraćete da više obratite pažnje na konkurenciju, ali ćete takođe i biti skloni tajnim dogovorima i susretima.

ŠKORPIJA

Mlad Mjesec se danas dešava u vašem polju budućnosti, prijatelja, društvenih veza i kontakata. Ulazite u period u kojem ćete očekivati mnogo od drugih, i vjerovatno je da ćete dosta i dobiti. Potrudite se da održavate kontakte koji su vam bitni.

STRIJELAC

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju karijere. Strjelčevi će biti u narednom periodu prilično „stisnuti“ kada je posao u pitanju, i moraće vrlo pažljivo da vode računa o svakom svom koraku i potezu. Pažljivim nastupanjem obezbjeđujete sebi bolju budućnost i napredovanje.

JARAC

Mlad Mjesec se danas dešava u vašem polju planova, inostranstva, obrazovanja. Jarčevi ulaze u novu životnu fazu u kojoj će pokušavati da napreduju, da ostvare dodatnu ličnu ekspanziju i njihove težnje će uglavnom biti usmjerene ka stranim klijentima i firmama.

VODOLIJA

Današnji mlad Mjesec dešava se u vašem polju kriza, strasti, novca od strane drugih ljudi. Ulazite u period kada ćete morati da budete mnogo odgovorniji i prema sebi, svom poslu, ali i novcu koji zarađujete. Moraćete da naučite da sami sebi postavite barijere i ograničenja.

RIBE

Mlad Mjesec se danas dešava u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava. Dosta toga vas u oba ova segmenta opterećuje i moraćete da nađete način da riješite neke situacije. Pokušajte da sagledate stvari sa drugačije tačke gledišta.