Horoskop za 16. april

    1 mesec pre 432 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Gužva u prijepodnevnim satima na poslu može vam na kratko poremetiti planove. Potrudite se da ne napravite greške, naročito ako radite sa novcem. Nesporazumi u dogovorima su mogući. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom.

BIK

Potrudite se da danas ne kažete više od onoga što bi trebalo. U dogovorima nemojte istrčavati, pustite da druga strana da svoj predlog. Danas niste za baratanje novcem, vodite računa da u kupovini ne potrošite previše. Emotivno – solidan dan.

BLIZANCI

Biće teško uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Svi imate iste ciljeve, ali birate različite načine ili drugačije taktike. Neka svako radi onako kako smatra da je najbolje. Ispoštujte povremeno poneki predlog voljene osobe – potrebno joj je da zna da je cijenite.

RAK

Ishitrenošću i pretjeranom željom da se istaknete danas možete pokvariti poslovne dogovore. Vaši planovi su dobri, ali treba sačekati pravi trenutak za njih. U odnosu sa voljenom osobom kao da nemate balans – ili previše pridikujete, ili se povlačite u sebe.

LAV

Previše obaveza ste preuzeli na sebe i zato nije ni čudo što povremeno nećete znati gdje vam je glava. Nemojte samo da odete u drugu krajnost, pa da se zablokirate i dozvolite da vam dan prođe bez ikakvog konkretnijeg pomaka. Pokažite voljenoj osobi koliko je cijenite.

DJEVICA

Ili ćete praviti grešku za greškom zato što previše žurite u svemu, ili ćete pak gledati da „uhvatite krivinu“ što je prije moguće. Sa voljenom osobom imate korektan odnos, ali vodite računa – nekim svojim nepromišljenim riječima je možete isprovocirati.

VAGA

Danas će vam se poslovi ili sastanci preklapati, pa je pitanje koliko ćete uspjeti da ispoštujete sve ono što ste planirali. Dobar je momenat da kažete svoje ideje ili predloge. Sa voljenom osobom blago razmimoilaženje u komunikaciji. Ništa strašno, riješićete to brzo.

ŠKORPIJA

Dok ste s jedne strane zabrinuti zbog obaveza koje morate da platite, s druge – kao da samo čekate priliku da opustošite novčanik. Pokušajte da ne pretjerate sa trošenjem. Dosta razmišljate o jednoj osobi, ali nikako da se pokrenete prema njoj.

STRIJELAC

Ovaj vam dan donosi pokretljivost, komunikativnost, dobre ideje i korektan odnos sa saradnicima. Nekima će smetati vaša prevelika brbljivost…nemojte samo da bude brljivost, jer ste skloni i greškama. Pravi trenutak da se pokrenete prema osobi koja vas privlači.

JARAC

Dok ljudima sa kojima dolazite u kontakt pokazujete nasmijano i ljubazno lice, niko ne zna šta se dešava u vašoj glavi. Dosta toga vas muči i opterećivaćete se raznoraznim pitanjima. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Imate odlične pozicije za sve što želite da započnete danas. Jedini je problem što ćete vi željeti odjednom mnogo situacija da pokrenete, pa se možete pogubiti. Dan je dobar za sve ono što je vezano za ljubav, bez obzira imate li partnera ili tek pokušavate da osvojite nekog.

RIBE

Danas bi baš bilo lijepo ako biste razmišljanja i kritike sačuvali za sebe, umjesto da ih sručite kolegama u lice. Danas teško povlačite ručnu kočnicu, pa kada krenete da pričate, nećete umjeti da stanete. Zadovoljstvo trenutnom situacijom u ljubavi.