Horoskop za 16. jun

    1 mesec pre 361 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Dan će krenuti mutno i statično….okupiraće vas neka ne toliko dobra razmišljanja. No, ovo je kratkotrajno – ostatak dana vam donosi dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte, najbolje u društvu prijatelja.

BIK

Dobro raspoloženje i veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za društvo i susrete sa prijateljima. Možete povremeno biti nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se pozitivno razriješiti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali ipak morati da promijenite. Doći će do preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK

Vjerovatno ćete se probuditi u polu romantičnom raspoloženju, željni da svoje vrijeme podijelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV

Jake strasti su tokom cijelog dana aktivne kod vas – vjerovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu koja vam je ušla pod kožu. Ukoliko se potrudite, možete ostvariti susret sa njom. Svoje ostalo slobodno vrijeme posvetite odmoru, uživanju  i opuštanju.

DJEVICA

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili kontakt, natjeraće vas i danas na akciju. Želite da svoje slobodno vrijeme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje I prijatelje.

VAGA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete sebi. Idite sa prijateljima, opustite se, kupite sebi neku sitnicu, idite kod frizera ili kozmetičara. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte i u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana naglašena je potreba za zabavom i opuštencijom, pa makar i u krugu doma. Zaista ćete željeti da svoje vrijeme podijelite sa osobama koje su vam bitne. Izađite zajedno, provedite divne momente u opuštenoj atmosferi.

STRIJELAC

Potrudite se da makar jedan dio dana provedete u okruženju najbližih i da im posvetite svoje vrijeme i pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite…ili prijateljima…

JARAC

Budite u pokretu, organizujte lijepe i opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete riješiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA

Danas nemojte dozvoliti da vas prijepodnevni umor i neka forma učmalosti u potpunosti obuzmu, pa da dan provedete u kući. Trebali biste da se više aktivirate i potražite zabavu. Sa partnerom ili sa prijateljima.

RIBE

Malo ste promjenljivog raspoloženja tokom prijepodneva, i u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da izađete iz kuće i podijelite lijepe trenutke sa osobama koje volite. Idite u kupovinu, u šetnju, provedite vrijeme na svježem vazduhu.

Priredila: Olga Savić