Horoskop za 17. april

    1 mesec pre 426 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Trebaće vam malo vremena da „uđete u formu“. Neka vrsta rasijanosti ili pada energije u jutarnjim satima, pa bi bilo dobro da se tada ne prihvatate nekog ozbiljnijeg ili odgovornijeg posla. Danas možete iznenaditi ili obradovati voljenu osobu.

BIK

Jaka energija u poslovnom segmentu, ali može biti I napetosti pa bi bilo dobro da kontrolišete povremenu nervozu. Sa nekim situacijama ćete se lako boriti, dok će vam neke predstavljati razlog za stres i tenziju. Odnos sa voljenom osobom – korektan.

BLIZANCI

Nećete dozvoliti da neke osobe manipulišu vama. Lako ćete moći da „pročitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. U emotivnom segmentu – danas naglašeno flertovanje i odlična komunikacija sa suprotnim polom. Ako ste zauzeti – ne sjedite na dvije stolice!

RAK

Ako vam neko od jutarnjih sati pokvari raspoloženje, ne dozvolite da to utiče na cio vaš dan. Prevaziđite i iskulirajte. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju na ono što se oko vas dešava. Emotivno – malo ste nesigurni i preosjetljivi.

LAV

Ponašanja nekih osoba vam ne prijaju, pa ćete se truditi da se distancirate i izolujete, održavajući kontakt samo sa najbližim saradnicima. Kontakti sa suprotnim polom vam izazivaju zadovoljstvo i donose raspoloženje. Odlična komunikacija sa voljenom osobom.

DEVICA

Iako će neki ljudi danas pokušavati da utiču na vaše mišljenje, vi ste svjesni da ste u pravu i nećete odstupati od onoga što je vaš stav i put. Teško je da ćete se danas privoljeti bilo kome. Ipak, u kontaktu sa voljenom osobom umijete da pokažete i nježniju stranu svoje ličnosti.

VAGA

Koncentracija i fokusiranost su vam odlični i možete uraditi ogromnu količinu obaveza. Ne samo to – podstičete svojim stavom druge i stvarate odličnu atmosferu u okruženju. Osjećate se sputano u trenutnim kontaktima sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Danas više nego dobro „čitate“ one sa kojima dolazite u kontakt. Niko ne može sakriti svoje tajne od vas, što ćete obilato koristiti i u partnerskim odnosima. Osobu koju volite danas možete staviti na neku vrstu testiranja i provjere. Ljubav ne bi trebala da funkcioniše tako….

STRELAC

Odlično ćete se prilagođavati drugima, i umijeti da pronađete svoj interes u kontaktu sa njima. Svjesni ste da su vam pomoć i podrška neophodni i spremni ste na kompromis. Neka ponašanja i stavovi emotivnog partnera vam smetaju, ali se trudite da ne unosite pometnju u odnos.

JARAC

Svjesni ste da morate pristati na uslove koji vam i ne odgovaraju u potpunosti, a sve zarad poslovnog projekta ili dogovora koji vam je važan. Ipak, trudićete se da ubacite i svoje uslove. Emotivni partner je spreman da vam progleda kroz prste zbog ponašanja od prije neki dan.

VODOLIJA

Uporni ste da dođete do svog cilja ili da istjerate svoju zamisao, i nemate namjeru da odustanete od toga. Sve okolnosti su na vašoj strani i više je nego izvjesno da je pred vama plodonosan dan. Dogovori sa voljenom osobom funkcionišu odlično. Osjećate se dobro.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i vjerovatno ćete uspjeti, ali ne očekujte lagan put pred sobom. Na kraju dana možete biti iscrpljeni. Niste naročito raspoloženi za veće aktivnosti ili provod sa voljenom osobom. Više vam odgovara mirno popodne kod kuće.

Priredila: Olga Savić, astrolog