Horoskop za 18. septembar

    8 meseci pre 539 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Kada je motiv u pitanju, jači ste u prvom dijelu dana a što se ideja tiče – u drugom. U tom periodu postoji mogućnost za greške jer razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu ali nije vrijeme za njihovo rješavanje.

BIK

Može vam se ponuditi nešto što je vrlo različito od onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vrijedilo bi makar razmisliti o ovoj ponudi pogotovo ako dolazi od strane šefova. U ljubavi su moguća neobična ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI

Razmišljate o nečijim riječima i što više obrćete situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubijedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osjećaj da emotivni partner nije u potpunosti iskren.

RAK

Poslovno okruženje danas može biti mjesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osjećaj da vas partner ne razumije, potrudite se da ne unosite tenziju u komunikaciju. Sa malo dobre volje, lako je prebroditi neke stvari.

LAV

Imaćete osjećaj da su neke stvari u poslovnom segmentu konačne i da vi ne možete uraditi ništa po tom pitanju. Ne pokušavajte da promijenite situacije, već da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama.

DJEVICA

Ovaj dan jednostavno nije „vaš“. Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate bilo kakav podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA

Pozitivne informacije stižu do vas, ali ste vi suviše obuzeti razmišljanjima o projektu u koji ste uključeni, da nećete stići ni da se obradujete kako treba. Takođe, imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skora sarađujete. Mnogo razmišljate o osobi za koju ste zainteresovani.

ŠKORPIJA

Iako ćete u prvom dijelu dana smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose jaču energiju i fokusiranost na posao. Jako vas frustrira što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

STRIJELAC

Ozbiljan problem postavlja se pred ono što ste planirali. Možete biti zabrinuti i nesigurni da li ćete uspjeti da prevaziđete prepreke koje su se pojavile. Sputavate sebe u emotivnom segmentu i ne želite da pokažete da ste povrijeđeni postupcima osobe do koje vam je stalo.

JARAC

Tokom podnevnih sati pružiće vam se prilika za komunikaciju ili susret sa osobom koju već neko vrijeme priželjkujete za poslovnog saradnika. Ostavićete dobar utisak. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i emotivnog partnera i planirate fine situacije za večeras.

VODOLIJA

Imate veliku pomoć od koleginica i ženskih osoba u poslovnom segmentu tokom današnjeg dana. Ne ustručavajte se, pitajte za savjet. Nema potrebe da kalkulišete u emotivnom segmentu, voljena osoba je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

RIBE

Imate osjećaj da čekate duže nego što je potrebno na rješenje nekih situacija u poslovnom segmentu. Povremeno nestrpljivost i napetost. Imali emotivnog partnera ili ne, danas se osjećate nesigurno i distancirano. Potrebno vam je da se osjetite voljeno i zaštićeno.