Horoskop za 19. maj

    1 godina pre 617 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Dan u kojem ćete nešto lakše komunicirati sa drugima i imati priliku da napravite dobre dogovore. Pogotovo je drugi dio dana dobar za poslovne kontakte.  Dobro raspoloženje i zadovoljstvo sa emotivnim partnerom. Izbjegavajte osjetljive teme.

BIK

Tokom današnjeg dana biće potrebno nešto više truda da rešite neka goruća pitanja. Može se pronaći pravi modus djelovanja. Pokretanje interesantnih priča sa voljenom osobom. Takođe, nekima od vas sledi kontakt iz ljubavne prošlosti.

BLIZANCI

Naročito tokom popodnevnih i večernjih sati očekujte dobro raspoloženje i veliki entuzijazam. Zato drugi dio dana iskoristite za poslovne teme i dileme jer ih možete rješiti i pokrenuti. A veče ostavite za one koji su vam srcu dragi.  

RAK

Današnji mlad Mjesec govori o višemjesečnom periodu u kojem će kod vas biti pojačana inicijativa I vi ćete biti pokretač, bilo za poslovna, emotivna ili neka druga dešavanja. Popodne vam donosi zanimljive razgovore I kontakte.

LAV

Očekujte mirne i opuštene trenutke, bilo u poslovnom bilo u emotivnom ili nekom drugom segmentu. Vi ste danas nekako u skladu sami sa sobom, tačno prepoznajete ciljeve koji su vam važni I idete ka njima bez zastoja.

DJEVICA

Tokom današnjeg dana biće vam potrebno nešto više strpljenja da bi odnosi sa drugima funkcionisali bez problema. Uspjećete da se na pravi način uskladite sami sa sobom prelaskom u drugi dio dana. Tada će već sve funkcionisati mnogo lakše.

VAGA

Očekujte lijepe momente i u poslovnom i u emotivnom segmentu. Za nedoumice koje imate danas uspjevate da pronađete rešenje. Kao da će se neizvjesnosti sklanjati, a vi ćete kako dan bude odmicao imati sve jasniju sliku.

ŠKORPIJA

Promjenljivo raspoloženje. Čas ste puni energije, čas u osjetnom padu. Situacija će se poboljšati prelaskom u drugi dio dana. Tada dobijate prave informacije vezane za posao, ali I prave podstreke koji vas “dižu” u emotivnom segmentu.

STRIJELAC

Sve se odvija sa oscilacijama, bilo da je u pitanju vaše raspoloženje, bilo kontakti sa poslovnim saradnicima. Nemojte se zablokirati u prepodnevnim satima, jer ćete onda popodne biti zatrpani obavezama. Emotivno – sve je u redu.

JARAC

Shvatate da je potrebno da promjenite nešto kod sebe, da bi se okolnosti oko vas promjenile. U hodu ispravljate greške i postavljate se drugačije prema osobama sa kojima ste u kontaktu. Komunikacija sa voljenom osobom se poboljšava.

VODOLIJA

Poslovno ćete funkcionisati savršeno, ali najprije u drugom djelu dana. Prijepodne vam donosi neku letargiju I bezvoljnost. Po pitanju emocija niste zadovoljni, očekivali ste nešto od partnera ali to nije ispunjeno.

RIBE

Tokom današnjeg dana očekujte da nešto teže funkcionišete, najvjerovatnije zbog velikog broja obaveza. No, u drugom djelu dana uspjećete da “pohvatate konce” dešavanja na bolji način. Dobijate reči koje ste toliko dugo čekali od strane voljene osobe.