Horoskop za 19. mart

    11 meseci pre 283 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Dan će krenuti pomalo mutno i statično… možda je to sve posljedica fizičkog i mentalnog umora koji vas prati ovih dana. U svakom slučaju – ostatak dana vam donosi jedno dobro raspoloženje i podsticajnu atmosferu. Uživajte.

BIK

Dobro raspoloženje i veliki planovi za ovaj dan, koji će se uglavnom vezivati za kontakte sa prijateljima. Možete povremeno biti malo nervozni zbog sitnih nesporazuma sa voljenom osobom, ali ovo će se već tokom dana pozitivno razriješiti.

BLIZANCI

Moguće je da ćete planove koje ste brižljivo pripremali ipak morati da promijenite. Doći će do preokreta, da li kod vas ili kod osoba sa kojima ste pravili dogovore. To ne znači da je ovaj dan izgubljen – naprotiv, lako ćete naći novu zanimaciju.

RAK

Vjerovatno ćete se probuditi u romantičnom raspoloženju, željni da vrijeme podijelite sa osobom koju volite ili o kojoj razmišljate. Postoji velika šansa da danas ostvarite ljubavni kontakt. Sa postojećim emotivnim partnerom – skladan odnos.

LAV

Jake strasti su aktivne kod vas – vjerovatno ne možete iz glave da izbacite jednu osobu. Ukoliko se samo malo potrudite, možete ostvariti jači kontakt sa njom. Svoje ostalo slobodno vrijeme posvetite odmoru, uživanju  i opuštanju.

DJEVICA

Razmišljanja o voljenoj osobi ili o nekome sa kim ste u prethodnim danima ostvarili jak kontakt, natjeraće vas i danas na akciju. Želite da svoje slobodno vrijeme provedete sa nekim ko vam je blizak. Ostatak dana iskoristite za druženje.

VAGA

Vage će danas najbolje iskoristiti dan, ukoliko se posvete prvenstveno sebi. Opustite se, dobro odmorite i napunite baterije. A kada budete “tip top” – onda se aktivirajte i u emotivnom segmentu. Neko čeka na vaš poziv.

ŠKORPIJA

Tokom ovog dana naglašeno je sve što je vezano za ljubav, ali i za potrebu za zabavom i opuštencijom. Zaista ćete željeti da svoje vrijeme podijelite sa osobom koja vam je bitna. Pomalo ste umorni od naporne radne nedjelje i potrebno vam je opuštanje.

STRIJELAC

Naglašeno polje doma govori da ćete makar jedan dio dana provesti u okruženju porodice i da ćete im posvetiti vrijeme i pažnju. Ostatak slobodnog vremena najbolje poklonite osobi koju volite ili nekome koga tek pokušavate da osvojite…

JARAC

Organizujte za sebe i za drage ljude neke lijepe i opuštajuće aktivnosti. Takođe, obavite razgovore sa članovima porodice ili sa emotivnim partnerom – vrlo lako možete riješiti neke nesuglasice koje su možda bile aktuelne u proteklim danima.

VODOLIJA

Danas samo nemojte dozvoliti da vas prijepodnevni umor i neka forma učmalosti obuzmu, pa da dan provedete zatvoreni u sebe. Naglašeno polje pokreta i dogovora govori o tome da biste trebali da se aktivirate i potražite način da se opustite.

RIBE

Malo ste promjenljivog raspoloženja, i u takvim okolnostima – najbolje bi bilo da izaberete neku aktivnost, da podijelite neke lijepe trenutke sa osobama koje volite. Lijepi razgovori i dogovori učiniće da ovaj dan prođe mirno i opušteno.