Horoskop za 2. decembar: Blizancima posla preko glave

    3 meseca pre 390 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Ovo može biti interesantan dan u poslovnom segmentu, jer ćete imati veliku pomoć i nekoga ko se može postaviti kao posrednik između vas i bitnog saradnika. Dobri trenuci u emotivnom segmentu, usmjereni ste na partnera i on na vas. Zadovoljstvo i ispunjenost.

BIK

Danas ste statični, promjenljivog raspoloženja i biće vam teško da se usredsredite na svoje poslovne obaveze. Trenutno ste usmjereniji na emotivni segment jer želite da što više vremena posvetite svom emotivnom partneru. Raščistite sitnice u odnosu koje vam smetaju.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave. Neočekivano, jer ste se nadali da ćete sa najvećim obavezama već završiti. Moguće je da je papirologija u pitanju. Malo umora u popodnevnim satima, pa je pitanje da li ćete biti u fazonu za ljubavni sastanak.

RAK

Pokušaćete da odložite obaveze koje imate i da se u posvetite sebi, ali i svojim prijateljima i društvu. Moguće je da ste obećali druženje, koje će se od vas očekivati da ispoštujete. Dobra zabava u popodnevnim i večernjim satima, ali malo vremena za voljenu osobu.

LAV

Danas ćete morati da izbalansirate poslovne i lične interese, jer se prepliću i morate neke obaveze završiti na obje strane. Napravite dobar plan i organizujte se, da se ne biste u nekom trenutku u „pogubili“. Emotivno dobar dan, naročito za nova poznanstva i flertovanje.

DJEVICA

Pokušavaćete da danas stignete sve – i da obavite ono što vam je poslovno važno, i da ispoštujete prijatelje, ali i da ne zanemarite voljenu osobu i njene potrebe. Praktični ste, pa ćete uspjeti da se organizujete i da svakom od ovih segmenata posvetite dovoljno pažnje.

VAGA

Danas vas je već uhvatio umor nakupljan u prethodnim danima, pa ćete gledati da svaku priliku iskoristite i da se opustite. Ako imate poslovnih obaveza, ovo će ići nešto teže i pokušajte da budete pažljivi, jer možete napraviti i propust. Opustite se sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Danas se vaši planovi odvijaju na najbolji način i uspjećete da završite sve ono što ste namjerili. A namjerili ste zaista puno toga. Doduše, budite sigurni da ćete se na kraju dana osjećati prilično iscijeđeno. Mada, čak i u takvom stanju vjerovatno ćete uživati sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Mnogo toga biste trebali da završite u poslovnom segmentu, ali vas očekuju i neke obaveze koje se vezuju za kuću, pa prosto nećete znati na koju stranu prije da se okrente. Nemojte samo preplitati ove obaveze, jer ćete unijeti zbrku sami sebi. Ono što ne morate – ostavite za drugi dan.

JARAC

Imate velike planove za emotivni susret sa partnerom ili sa osobom koja vam je jako privlačna i sa kojom održavate kontakt. Pitanje je da li ćete to uspjeti da uklopite sa poslovnim obavezama koje će u posljednjem trenutku iskrsnuti. Budite smireni i napravite dobar plan.

VODOLIJA

Danas ćete vjerovatno gledati da ostanete kod kuće. Ako imate poslovne obaveze ili ćete ih odraditi na brzinu, ili ćete pokušati da ih završite iz kućnog ambijenta. Ono što vam je danas potrebno jeste da sebi priuštite dovoljno odmora i relaksacije, još bolje – u društvu voljene osobe.

RIBE

Iako je ovo dan kada možete dosta toga uraditi po pitanju komunikacije sa poslovnim partnerima, ipak je pitanje da li ćete željeti da svoje vrijeme u potpunosti uložite u posao. Nekako mi se čini da ćete ipak dobar dio dana iskoristiti za šetnju i za razgovore sa dragim osobama.