Horoskop za 2. mart

    2 meseca pre 396 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Ako imate poslovnih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenim. Niti imate energije niti fokusiranosti za veće napore. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom…

BIK

Dan kada biste se najranije okrenuli zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom….međutim, itekako je moguće da morate rješiti zaostale obaveze. Ispašće da će vam to oduzeti više vremena nego što ste planirali….

BLIZANCI

Danas možete zapasti u statična raspoloženja. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebno. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije…

RAK

Ako ste bitne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Jako vam teško pada da budete fokusirani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.

LAV

Danas ćete morati da se na sto strana rastrčite da biste završili sa nekim situacijama. Rješili ste da odradite sve odjednom, a kako ćete to uspjeti, samo vi znate. Ako možete, napravite spisak prioriteta i pokušajte da ga slijedite. Izlazak sa prijateljima tokom večeri.

DJEVICA

Danas bi bilo dobro da razmislite o svakoj reakciji ili potezu. Nisam sigurna da imate jasnu sliku nekih dešavanja, pa je najbolje ne povlačiti ništa konkretno niti donositi značajne odluke. Zato je dan odličan za komunikaciju i susret sa voljenom osobom. Ipak, bez ozbiljnih razgovora….

VAGA

Možete se rasplinuti u moru planova i na kraju ne odraditi ništa. Koliko god željeli da neke stvari završite, stalno vam je pažnja odvučena u drugom pravcu. Prihvatite da je možda najbolje da se dobro odmorite. Izražena komunikacija sa osobom koja vas privlači i intrigira.

ŠKORPIJA

Koliko god htjeli i  željeli, ono što ste sami sebi zacrtali od obaveza i u poslovnom i u ličnom segmentu, teško da ćete moći da ispunite. Jedino polje gdje ćete funkcionisati je emotivno, jer vam u odnosu sa voljenom osobom stoje naglašeno romantični i intenzivni momenti.

STRIJELAC

Okolnosti vam danas djelimično idu na ruku, pa ćete vjerovatno uspjeti da završite jedan dio onoga što ste planirali. Ipak, vrlo brzo ćete osjetiti umor i rasplinutost i okrenuti se ličnim prioritetima, koji su u ovom trenutku potreba za odmorom i kontakt sa voljenom osobom.

JARAC

Neki, sitniji prilivi vas mogu obradovati. Aktivni ste u poslovnom segmentu, ali ćete bolje funkcionisati ukoliko niste ograničeni rokovima. Nemojte zanemariti voljenu osobu zarad izlaska ili kontakta sa prijateljima – danas joj je neophodno vaše prisustvo.

VODOLIJA

Morate se angažovati oko stvari koje niste završili, a to vam neizrecivo teško pada i čini vas nervoznim. Evidentno je da nećete biti zadovoljni svojim učinkom. Planove sa voljenom osobom ćete morati ili da pomjerite ili da skratite vrijeme koje joj možete posvetiti.

RIBE

Nadali ste se mirnom i opuštajućem danu, ali ispašće da od tog posla nema ništa….Pritisnuće vas obaveze od samog početka dana. Sve ono što ste planirali moraćete ili da prolongirate za kasnije ili odložite za neki drugi dan. Potreba za voljenom osobom je jaka.

Pripremila Olga Savić