Horoskop za 20. mart

    11 meseci pre 305 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Može biti sitnijih nesporazuma u komunikaciji, najviše zbog vaše ubijeđenosti da ste u pravu. U ovom danu budite nešto oprezniji po pitanju dogovora – velika je šansa da neće biti ispoštovani. Popodnevni sati su bolji za komunikaciju sa partnerom.

BIK

Moguće je da neke stvari izgledaju komplikovanije nego što zaista jesu, ili ste vi probleme preuveličali. Bolje je da ne povlačite ishitrene poteze, sačekajte da se situacija raščisti. Partner je danas nešto « na kraj srca » – pustite ga da malo rashladi glavu.

BLIZANCI

Iako ste pod tenzijom, ovaj dan je odličan da pokrenete pitanja ili dogovore koji su vam u poslovnom segmentu važni. Loša komunikacija sa nadređenima. Imate “otvorena vrata” za neko jače pokretanje prema osobi koja vas privlači.

RAK

Veći broj neriješenih pitanja ili situacija koje morate obaviti što prije. U prvom dijelu dana ste statični, dok je drugi dio već bolji da se pokrenete I završite ono što imate. Prema voljenoj osobi se trudite da budete pažljivi, ali reakcija druge strane izostaje.

LAV

Dobro raspoloženje i ubijeđenost da ste u pravu, pa će komunikacija sa saradnicima biti ispunjena pozitivnošću ali i presijom da ostvarite ono što želite. Uglavnom ćete uspjeti u nastojanjima. Lako ostvarujete kontakt sa suprotnim polom.  

DJEVICA

Možda još uvijek niste u potpunosti zadovoljni rezultatima nečega što ste pokrenuli, ali malo po malo – idete naprijed. Ne čekajte da vas ljudi kontaktiraju, pokrenite se vi. Sa emotivnim partnerom – solidno, mada se provlači vaše nezadovoljstvo.

VAGA

Još uvijek ste obuzeti nedoumicama I bojaznima, iako vidite da se sve uglavnom odvija u onom pravcu koji vama odgovara. Neko će vas kontaktirati po važnom pitanju. U emotivnom dijelu – smatrate da partner trenutno gleda samo sebe.

ŠKORPIJA

Očekujete poslovnu uslugu i više je nego moguće da će vam ova osoba izaći u susret. Obećavajući dogovori i komunikacija sa saradnicima. Emotivni život ste u potpunosti podredili poslu trenutno. Želite da iskoristite mogućnosti koje vam se nude.

STRIJELAC

Dosta toga vam ide na ruku, a i vaše je razmišljanje i djelovanje brzo, pa ćete iskoristiti mogućnosti koje vam se nude. Mogućnosti za dosta dobru poslovnu saradnju ili dogovor. Emotivni partner očekuje podršku za neka pitanja koja su mu bitna.

JARAC

Do vas dolaze nagovještaji jače poslovne ponude ili saradnje koja bi mogla biti ostvarena u narednom periodu. Saslušajte, mislim da ćete moći da ostvarite uspjeh. Situacija sa voljenom osobom se smiruje – lakše dolazite do dogovora I kompromisa.

VODOLIJA

Dobili ste obećanje usluge ili dogovora i nadate se da će druga strana ovo biti spremna i da ispoštuje. Pokrenite se – dan je dobar za komunikaciju sa saradnicima. Budite strpljivi i saslušajte – ovo važi i za emotivni segment, gdje ne treba ulaziti u rasprave.

RIBE

Iako je poslovni dan pred vama odličan, vi ćete se u jednom momentu osjetiti opterećeno, ili će pak neka veća odgovornost biti na vama. Ne sumnjajte u sebe. Emotivno neraspoloženje, naročito u prvom dijelu dana. Imate osjećaj da ne dobijate ono što želite.