Horoskop za 21. maj

    1 godina pre 449 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Nervoza u prvom dijelu dana vjerovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste iscrpljeni i bilo bi dobro da prijepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju. Popodne ćete imati više energije.

BIK

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor. Dajte mu vremena da se malo opusti, moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

BLIZANCI

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti planove, pa je moguće da ćete ih samo djelimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

RAK

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osjećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera.

LAV

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa danas. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom riješi ono što je muči.

DJEVICA

Teško ostvarujete razumijevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osjećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

VAGA

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto drugačije. Možete biti povrijeđeni njenom isključivošću i insistiranjem. Sa malo dobre volje moguće je riješiti ovu situaciju na obostrano zadovoljstvo.

ŠKORPIJA

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svjesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom dijelu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gdje udarate. Najbolje bi bilo da ovo vrijeme iskoristite da se odmorite i opustite.

STRIJELAC

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati. Nećete da igrate po tuđim pravilima.

JARAC

Neplanirano ćete potrošiti više novca. Blago neraspoloženje, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Previše se opterećujete – bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za neka podsticajna druženja ili izlazak.

VODOLIJA

Danas ste riješili da provedete dan onako kako to vama odgovara, svidjelo se to drugima ili ne. Nemate namjeru da se uklapate u tuđe vrijeme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

RIBE

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svjetlost dana. Moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete i da budete sami, jer ćete na taj način uspjeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.