Horoskop za 22. maj: 

    3 sedmice pre 465 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto:Pixabay –

OVAN

Čini vam se da ste izašli konačno iz nekih problematičnih dana, jer će sve krenuti da se odvija baš onako kako treba u poslovnom segmentu. Razmišljate o jednoj osobi koja vam je trenutno nepristupačna a koju jako želite da osvojite.

BIK

Dan odličan za kontakte, za komunikaciju – sve ono što pokrenete, ako se i ne realizuje danas, realizovaće se u kratkom narednom periodu. Pravi je trenutak da uspostavite  bolju komunikaciju sa partnerom. Smirivanje i dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Ovaj dan donijeće vam jaku mentalnu i fizičku živost, raspoloženje i dobre mogućnosti za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Samo nemojte propustiti neke važne obaveze. Emotivno – odnos sa partnerom je mirniji i stabilniji.

RAK

Pravi je momenat da se bacite na završavanje obaveza koje ste zapostavili ili da krenete sa realizacijom jednog dogovora. Saradnici će biti spremniji i otvoreniji za komunikaciju. Doza ljubomore može se danas provlačiti u odnosu sa voljenom osobom.

LAV

Do vas je došla najava nekih dešavanja ili vrlo zanimljive informacije, moguće nešto na šta ste čekali već duže vrijeme. Kockice se polako sklapaju, i uskoro ćete moći da ostvarite ono što želite. Bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

DEVICA

Danas ste baš u elementu. Imate pravi podsticaj, znate šta želite i trudićete se da uspješno obavite svaki razgovor. Mogućnosti za prave dogovore sa partnerima. U emotivnom segmentu – pronalazite način da bolje komunicirate sa voljenom osobom.

VAGA

Čini vam se da šta god da hoćete da pokrenete, vječito morate da se ubjeđujete sa ljudima, da preskačete neke prepreke i nervirate se. U emotivnom segmentu doći će do razmimoilaženja kada su vaši i partnerovi planovi u pitanju.

ŠKORPIJA

Imate veliku moć ubjeđivanja i ovaj dan biste mogli da iskoristite da ostvarite značajnije kontakte ili sastanke sa poslovnim partnerima. Možete pokrenuti realizaciju ideja. Ne možete jednu osobu da izbacite iz glave – strast koju osjećate je sve teže kontrolisati.

STRELAC

Današnji dan će označiti veliki preokret u nekim poslovnim situacijama koje su bile u zastoju. Jeste da će se pokrenuti na mišiće – ali realizacija je sada na dohvat ruke. Partner pokušava da vam se približi i da ispravi neke svoje greške.

JARAC

Tokom ovog dana shvatićete da možete prevazići probleme i prepreke i krenuti sa jačom realizacijom onoga što želite. Polako počinju da se pokreću situacije u poslovnom segmentu. To nije slučaj sa emotivnim, gdje danas može doći do nerazumijevanja.

VODOLIJA

Brinete se, ali ćete ubrzo shvatiti da su vaše brige bezrazložne. Informacije koje ste čekali dolaze i one su povoljne po vas. Danas se mogu pokrenuti prvi dogovori u dosta ozbiljnoj budućoj saradnji. Komunikacija sa jednom osobom vas čini ustreptalim.

RIBE

Konačno su krenule najave posla ili dogovora koji ste očekivali. Takođe, otkrićete informacije koje su vam bile potrebne da biste riješili jednu situaciju. Drma vas jaka želja i nestrpljivost da što prije ostvarite kontakt sa osobom koju volite.