Horoskop za 23. februar

    2 meseca pre 429 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Morate se usmjeriti na ono što niste završili tokom nedjelje, a to vam sada teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom. Nikako da sve krene onako kako vi to želite.

BIK

Svjesni ste da ste postigli dosta zadovoljavajuće rezultate ali vam se i dalje čini da je “ono pravo” suviše daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom, ne možete požuriti neke situacije. Dan je u emotivnom smislu odličan i predstoji vam vrlo romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste… a one stvari koje su i dalje u zastoju ili neriješene, prolongirajte za narednu nedjelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Možda previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

LAV

Vi ste se u posljednjem trenutku sjetili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak nadređena osoba skrenula pažnju na propust. Šta god da je od ovoga, slijedi vam par sati ispunjenih žurbom i nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

DJEVICA

Danas vam ništa ne ide odruke. Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gdje udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvjetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe i napravite pravi dogovor sa njom.

VAGA

Vrlo su vam zasmetali postupci osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svjesni da morate da održite korektne odnose, jer će vam trebati na dalje. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

ŠKORPIJA

Ispašće da su najteže i najneprijatnije obaveze ostale baš za sam kraj nedjelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti i razočarani ili zbunjeni postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak i prijatelja. Možete se povući u sebe i ućutati.

STRIJELAC

Toliko će vas danas iscrpeti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osjećati da ste u potpunosti iscijeđeni. I opet na kraju dana nećete biti zadovoljni postignutim. Ne nervirajte se, povucite se i odmorite, biće dana za pobjedu.

JARAC

Trudićete se da udovoljite zahtjevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vrijeme. Budite sigurni da ovo neće biti lak zadatak, pogotovo što ćete biti u kontaktu sa ljudima koji su vrlo neodgovorni. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

VODOLIJA

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne, ali budite sigurni da su sada greške moguće. Više vam odgovara da u ovom trenutku budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBE

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama i mogućnostima za dogovore, današnji dan je opozitan. Nikako ne uspijevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a i vi lično se osjećate rasijano i konfuzno. Potrebno je da se odmorite.