Horoskop za 23. maj

    1 godina pre 428 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Današnji dan daje mogućnosti  da proširite svoje poslovanje i usmjerite dešavanja u pravcu koji želite. Tokom ovog dana očekujte više brzine u dešavanjima i moguć stres i nesuglasice sa emotivnim partnerom. Ipak, ništa nije nerješivo.

BIK

Danas se trudite da napravite neki dobar dogovor. Nemojte presirati sagovornika, pustite da sve ide svojim tokom. Smatrate da voljena osoba često “ne čuje” primjedbe koje joj upućujete I bićete pomalo nervozni i napeti zbog toga. 

BLIZANCI

Uspjeli ste da završite projekat ili obavezu koja vam je zaista oduzimala mnogo vremena i živaca. Danas vas čekaju rasterećeniji i opušteniji momenti na poslu. Ne rizikujte mnogo kada je novac u pitanju. Emotivno – skroz ste dobro. 

RAK

Tokom ovog dana očekujte napetost sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Možda biste mogli da razmislite o svom nastupu, da ga donekle ublažite, jer se danas postavljate suviše zahtjevno, pa je reakcija drugih potpuno prirodna. 

LAV

Tokom ovog dana očekujte blago nerviranje i stres kroz poslovni segment. Doduše, jednim velikim dijelom ćete vi ovome doprinijeti, jer se postavljate suviše autoritativno. Budite nešto blaži u svom kontaktu sa drugima, naročito sa onima koje volite. 

DJEVICA

Suviše se opterećujete nekim situacijama i sebi nabacujete tenziju, a onda vas ona koči u obavljanju svakodnevnih obaveza. Pokušajte da se opustite. Tokom ovog dana naglašeno je flertovanje ili spremnost da se upustite u neobaveznu priču. 

VAGA

Možete osećati nestrpljivost i biti neprijatni prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Sve je ovo posledica promjena koje se dešavaju u poslu, a za koje još uvijek ne znate kako će se odraziti na vas. Emotivno – više pažnje posvetite voljenoj osobi. 

ŠKORPIJA

Nervoza je prisutna u kontaktima sa saradnicima. Nestrpljivi ste i pomalo ishitreni. Potrudite se makar da odnos sa nadređenima i autoritetima danas ne trpi zbog vaše nervoze. U odnosu sa voljenom osobom – što mirnije nastupite, to će biti bolje. 

STRIJELAC

Mogućnosti da napravite dogovor na brzinu koji vam može za kratko vrijeme napuniti novčanik. Nemojte propustiti svoju priliku. Što se emocija tiče, nekih malih pomaka u komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti. 

JARAC

Nećete uspjeti da napravite dogovor kojem ste se nadali. Takođe, ako sta radili neki dodatni posao, dobićete manje novca od očekivanog. Kontakt sa osobom koja vas interesuje će biti intenzivan. Podrška od strane voljene osobe vam je sada najbitnija. 

VODOLIJA

Bićete malo isključivi u komunikaciji, možda prezahtjevni ili naporni osobama sa kojima dolazite u kontakt. Pokušajte da promijenite nešto u svom nastupu, da ne biste previše opterećivali druge. Emotivno – lijep dan sa voljenom osobom. 

RIBE

Često ćete imati razmimoilaženje u komunikaciji sa osobama sa kojima sarađujete. Ne potencirajte na svojim stavovima, već pokušajte da se usaglasite. Malo truda sa obje strane će biti dovoljno. U emotivnom segmentu – previše očekujete od partnera.