Horoskop za 24.mart

    1 godina pre 332 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Danas ste usporili, za sve vam je potrebno više vremena nego inače. I pored ovoga, pred vama je dosta uspješan dan. Večernji sati su dobri za kontakt sa emotivnim partnerom, a ukoliko ste usamljeni – za flertovanje i dopisivanje.

BIK

Imate odličan nastup i komunikaciju sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Ne ustručavajte se da pokrenete pitanja koja su vam važna u poslovnom segmentu. Od strane voljene osobe danas osjećate veću podršku i razumijevanje nego inače.

BLIZANCI

Dosta vas umaraju kontakti sa drugima, pa ćete povremeno biti nervozni i teški za komunikaciju. Neke planove ćete vjerovatno morati da odložite. Voljena osoba vas pomalo umara svojim zahtjevima. Potreban vam je odmor.

RAK

Blaga nervoza, naročito tokom popodnevnih sati. Moguće je da ćete neke situacije u poslovnom segmentu preuveličati. Ne rešavajte sve probleme odjednom, napravite neku organizaciju. O nekom vrlo intenzivno razmišljate.

LAV

Zaista mnogo očekujete od dogovora koje ste pokrenuli, ali je malo vjerovatno da će tokom ovog dana išta od toga biti i realizovano. Sve ostaje na čekanju. Pokušavate da se uskladite sa voljenom osobom, ali to dosta teško ide.

DJEVICA

Danas može doći do zastoja u poslovnom segmentu, ili će se pak pojaviti situacije kojima ćete morati da date prioritet i ono što ste isplanirali ostavite za drugi dan. Neko vam je konstantno u mislima i ovu osobu ne možete da izbacite iz glave.

VAGA

Čini vam se da vas neke osobe podržavaju samo djelimično. Onoliko koliko to njima odgovara, i to vam jako smeta. Teško je da ćete danas uspeti da realizujete ono što ste namjerili. U emotivnom segmentu – naglasak je bačen na strast.  

ŠKORPIJA

Neke poslove ste doveli do samog završetka, i jako vas nervira što ne uspijevate da ih i okončate, već dolazi do odlaganja. Ne odustajte, vjerovatno ćete ovo uspjeti da regulišete do kraja dana. Pretjerujete u nekim situacijama sa emotivnim partnerom.

STRIJELAC

Neko od kolega želi da vam pomogne oko situacije kojoj ne uspijevate da pronađete pravo rešenje. Svakako je ovo za vas neočekivano, ali biste trebali da prihvatite. Smatrate da ste sa emotivnim partnerom stigli do rešenja po nekim pitanjima.

JARAC

Pokušavate da se sa nekim osobama uklopite, ali to vam dosta teško polazi za rukom. Neki ljudi su zaista „teški“ i to je jednostavno tako….Možda poslovni dan jeste naporan, ali će zato emotivni segment funkcionisati baš po vašim željama.

VODOLIJA

Danas vam je nešto teže da se uskladite sa zahtjevima okoline, jer se ne osjećate baš raspoloženi za komunikaciju. Više vam odgovara da ste povučeni. Trudite se da se ponašate korektno prema partneru, ali ste prilično nervozni i na kraju živaca.

RIBE

Nemojte danas zakasniti kada su obaveze u pitanju. Takođe, potrudite se da riješite sve ono što imate, a što je vezano za papirologiju. Nekih situacija sa emotivnim partnerom vam je preko glave. Ipak, pokušavate da budete korektni i fer.