Horoskop za 25. maj

    1 godina pre 471 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Neke stvari smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se dodatno aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom dijelu dana.

BLIZANCI

Nije vam jasno zbog čega nadređena osoba pokazuje nezainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom dijelu dana ćete se osjećati dosta nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom.

RAK

U prvom dijelu dana očekujte da ćete jedva uspjeti da na vrijeme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada.

LAV

Čini vam se da za šta god da se danas uhvatite – nikako ne uspjevate da završite na onaj način koji ste vi zamislili. Prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

DJEVICA

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosjećaj dobar, pa bi bilo dobro da provjerite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

VAGA

Koliko god da ćete u prvom dijelu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsjećajte je na njene prošle greške.

ŠKORPIJA

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor, i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite onim osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju.

STRIJELAC

Ako imate namjeru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi dio dana. Tada ćete biti mnogo više fokusirani i koncentrisani. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna, jer možete ugovoriti susret.

JARAC

Nesigurnost i neizvjesnost biće naglašene u prvom dijelu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete mnogo jasnije vidjeti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, nema razloga da se ustručavate.

VODOLIJA

Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

RIBE

Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodnevni period, kada imate mnogo više ubjedljivosti i dobre energije. Zamjerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

Piše Olga Savić