Horoskop za 25. septembar

    9 meseci pre 617 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto:Pixabay –

OVAN

Okolnosti u poslovnom segmentu su danas povoljne po vas. Veliki utrošak energije i gomila obaveza koju ćete uspjeti da odradite na vrijeme. Osjećate veliki emotivni poticaj i želju da jednu osobu osvojite. Pokrenite se, vaša inicijativa je sada presudna.

BIK

Nadali ste se nekim informacijama, ali ne ovoliko dobrim. U prvom trenutku iznenađenost, a onda ste spremni da prionete na posao i napravite dogovor. Neko iz vašeg poslovnog segmenta vrlo često pokazuje želju za komunikacijom.

BLIZANCI

Neke situacije u poslovnom okruženju su vas uhvatile nespremne. Biće vam potrebno vrijeme da se prilagodite novonastalim okolnostima. Imate jako dobru komunikaciju sa jednom osobom. Ipak, njene namjere su vam skrivene, jer ju je teško pročitati.

RAK

Trudite se da ostanete mirni u napetim situacijama i da dogovor sa poslovnim saradnikom ispoštujete na vrijeme. Neka emotivna prošlost će vam se danas često provlačiti kroz misli. Razmišljate da li da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju.

LAV

Danas jednu veliku poslovnu obavezu uspijevate da skinete sa vrata. Osjećaćete se dosta rasterećeno i biti spremni da priteknete kolegama u pomoć oko sitnijih pitanja. Niste zadovoljni odnosom sa emotivnim partnerom, ali radije birate tišinu i povlačenje.

DJEVICA

Dvostruka simbolika tokom današnjeg dana – dok će sa nekim saradnicima sve funkcionisati savršeno, sa drugima nikako nećete uspijevati da se uskladite. Emotivni partner ili neko ko vam je vrlo simpatičan, sve više vam se podvlači pod kožu i osvaja vas svakom riječi i postupkom.

VAGA

Svjesni ste da je za neke stvari potrebno strpljenje, ali vam je već dosta da čekate. Dobre informacije koje dolaze do vas vam daju nadu da je čekanju blizu kraj. Emotivni partner će danas od vas zahtijevati da mu posvetite više vremena i pažnje. Potrudite se da mu izađete u susret.

ŠKORPIJA

Raspoloženje vam tokom današnjeg dana dosta varira. Čas ćete biti pasivni i izgubljeni u nekim svojim mislima, čas jurite da završite sve ono što imate. Isijavate posebnu energiju i primjećujete zadivljene poglede suprotnog pola.

STRIJELAC

Osjećate unutrašnju zadršku i nesigurnost da li da se pokrenete oko pitanja koja su vam bitna. Niste sigurni da li sada možete uraditi bilo šta konkretnije. Moguće je da ćete sačekati bolji trenutak. Osjećate da partner nije zadovoljan vašim odnosom.

JARAC

Vijesti i informacije stižu sa svih strana, a vi ćete se rastrčati kao nikad u životu. Iako imate osjećaj da vam vrijeme curi iz ruku, sve ćete uspjeti da obavite u roku. Odličan trenutak da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan. Mogućnosti novog poznanstva na poslu.

VODOLIJA

Postoji mogućnost pravljenja grešaka u poslovnom segmentu. Na sve ovo, greška neće promaknuti nadređenom, pa možete popiti kritiku. Uživate u kontaktu sa suprotnim polom, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Mogućnosti flertovanja.

RIBE

Neki problem iz prethodnog perioda danas možete riješiti. Potrebno je da pokušate da ostvarite kompromis po jednom pitanju sa kolegom. Emotivno jak dan, kada biste trebali da pokušate da ugovorite sastanak sa osobom za koju ste zainteresovani.