Horoskop za 28. septembar

    2 meseca pre 546 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Stoji vam mnogo bolje raspoloženje i zadovoljstvo postignutim, a još poletnije ćete se osjećati kada shvatite da možete završiti mnogo više od onoga što ste planirali. Danas je moguće riješiti neki problem koji vas muči u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Neke promjene koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, zaživjeće od danas i odmah ćete osjetiti rasterećenje. Skinuli ste jednu brigu sa vrata i sada lakše možete da dišete. Dobar je momenat da nekome date do znanja kako se osjećate.

BLIZANCI

Danas su organizovanost i koncentracija dosta jaki, ali je moguće da je to zbog toga što shvatate da morate što prije prionuti na posao, jer ćete izaći van okvira roka koji vam je dat. Vrijeme je da sa svojom ljepšom polovinom razgovarate oko situacija koje vas muče.

RAK

Danas vas niko ne može zaustaviti po nekim poslovnim pitanjima. Pripremili ste se baš kako treba za jedan važan poslovni razgovor ili sastanak. I u emotivnim odnosima danas ćete biti praktični i dogovoriti sa partnerom neki zajednički događaj.

LAV

Problemi postoje da bi se riješavali – time ćete se voditi danas (ili bolje rečeno – time ćete hrabriti sebe). Danas su moguća neka vrlo kreativna rješenja za postojeću problematiku. Dan odličan za nova poznanstva i kontakte sa suprotnim polom.

DJ EVICA

Danas ste rešili da nekoj problematici priđete na malo drugačiji način. Koliko će ovo zaista donijeti rezultate, to ćete ubrzo vidjeti. Samo malo dobre volje i raspoloženja može vam donijeti mnogo u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA

Drago vam je što vidite da se neki vaši planovi ostvaruju, najviše zato što ste svesni koliko ste truda uložili u sve ovo. Moguće je da je u pitanju ozbiljnija ponuda. Sačekajte da čujete cijelu priču od strane emotivnog partnera prije nego što krenete da se durite.

ŠKORPIJA

Danas vas čeka bitan dogovor sa poslovnim saradnikom. U odličnom ste raspoloženju, spremni da se pojavite i pobijedite. Pravi je trenutak za komunikaciju i jače pokretanje priče sa nekim ko vam je izuzetno privlačan. Uspjeh u svemu što preduzmete.

STRIJELAC

Tokom današnjeg dana ćete morati malo jače da se organizujete da se ne biste pogubili u dešavanjima, kojih će biti na sve strane. Stižete na vrijeme, samo odredite prioritete. Emotivni život će trpjeti zbog vaše velike poslovne angažovanosti.

JARAC

Malo ste neodlučni po nekim pitanjima, i stalno varirate da li da se pokrenete i donesete odluku ili da sačekate još malo. Možda je bolje da se posvetite redovnim obavezama. Bićete nervozni i sa emotivnim partnerom, ali i sa članovima porodice.

VODOLIJA

Moguće je da ćete u jutarnjim satima pomisliti da je jedan lijep i lagodan dan pred vama. Na žalost, situacije na dalje će vas umnogome opovrgnuti po ovom pitanju. Nerviranje. I sa emotivnim partnerom ćete imati trzavice i napete momente.

RIBE

Nećete dozvoliti da neka ponašanja ljudi oko vas utiču na vaše raspoloženje. Svjesni ste da se morate posvetiti svojim obavezama i bataliti brigu o drugima. Neki potezi od strane emotivnog partnera dotiču vas mnogo dublje nego što to želite da pokažete.