Horoskop za 29. novembar: 

    3 meseca pre 437 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Prijaju vam riječi i podrška od strane nadređene osobe. Danas možete dobiti predlog o novom poslovnom projektu o kome bi vrijedelo razmisliti. Ipak, ne žurite sa odlučivanjem. Neko preuzima inicijativu i pokušava da vam pokaže svoju zainteresovanost.

BIK

Previše razmišljate danas u nekim situacijama i moguće je da ćete propustiti priliku za dogovor. Vodite računa da ne zaboravite na bitne sastanke koje ste ugovorili u prethodnom periodu. Voljenoj osobi prija vaša inicijativa i angažovanost oko nje.

BLIZANCI

Danas imate važan razgovor sa poslovnim partnerom. Moguće je da će biti prisutna i osoba koja je posredovala u ovom sastanku. Pažljivo napravite koncept razgovora da ne biste zaboravili bitne činjenice. Ispravite manji propust prema voljenoj osobi.

RAK

Potrebna vam je ozbiljna priprema za važan sastanak koji imate. Moguće je da će u sve ovo biti uključen i neko od vaših šefova. Potrudite se da ostavite dobar utisak. Za partnera ćete imati vremena samo u kasnim popodnevnim satima. Posvetite se jedno drugom.

LAV

Pravo je vrijeme da jednu poslovnu obavezu privedete kraju. Moguće je da će vas drugi ometati svojim primjedbama, ali ćete ovo rješavati po kratkom postupku. Veliki planovi za izlaske ili za susret u toku popodnevnih sati. Provešćete se bolje nego što ste se nadali.

DJEVICA

Danas uspijevate da uklopite i lične obaveze sa poslovnim. Doduše, biće vam potrebna velika organizovanost, ali stižete na vrijeme da sve završite. Zauzete Djevice danas neka posvete svu svoju pažnju partneru, jer su izuzetno lijepi i strasni trenuci pred vama.

VAGA

Usluga od strane kolege će vam danas pomoći da u poslednjem trenutku riješite jednu situaciju u svoju korist. Bićete iznenađeni podrškom koju ste dobili. Komunikacija sa partnerom može biti na granici rasprave, ali ćete je vrlo lako preokrenuti u strast, ukoliko se malo potrudite.

ŠKORPIJA

Danas imate odličnu i komunikaciju, ali i saradnju sa šefovima i osobama od autoriteta. Primjećujete da vas ljudi oko vas gledaju na drugačiji način nego do sada i zadovoljni ste postignutim. Danas vam je dan za flertovanje, za laku zabavu i za neki opušteniji izlazak.

STRIJELAC

Šta god budete preduzimali danas, ići će vam odruke. Nemojte ovo iskoristiti samo u poslovnom segmentu, već napravite i potez prema osobi koja vam se dopada ili se približite više emotivnom partneru. U toku dana je moguće i novo poznanstvo.

JARAC

Neočekivano ćete dobiti jedan finansijski priliv, i to je vjerovatno novac koji već neko vrijeme očekujete. U poslovnom segmentu prilično miran i statičan dan. Dobro ste raspoloženi, pa ćete sa ukućanima stvoriti lijepu atmosferu u porodičnom domu.

VODOLIJA

Dan izuzetan za komunikaciju sa saradnicima, za nove dogovore, za ostvarivanje novih kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Danas je moguća zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.

RIBE

Neka fina poslovna ponuda može se otvoriti danas pred vama. Biće potrebno da odreagujete na vrijeme, nemojte odugovlačiti sa razmišljanjima. Oni koji su spremni za malo avanture, neka se aktiviraju, jer  može doći do zanimljivog novog poznanstva, možda i preko društvenih mreža.