Horoskop za 29. septembar

    2 meseca pre 570 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Pokušavate nekom na lijep način da date do znanja da vam se ne miješa u posao, ali ova osoba ne reaguje. Bićete odlučniji i strožiji nego inače i nećete dozvoliti da vam neko kvari planove. Osjećate se sigurno pored voljene osobe i to vam veoma prija.

BIK

Stvari izgledaju lošije nego što to zaista jesu. Pomalo subjektivno gledate na neke situacije. Ako smatrate da ste doživeli neuspjeh, probajte da analizirate gdje je bila vaša greška. Nepotrebno provocirate voljenu osobu flertovanjem prilikom zajedničkog izlaska.

BLIZANCI

Povremeno ćete pomisliti da bi bilo bolje da ste dan prespavali. Mogući nesporazumi i tenzije na poslu. Sa nekim kolegama će baš biti teško izaći na kraj. Ovo će vas dosta iscrpeti pa nećete biti najbolje volje ni u kontaktu sa voljenom osobom.

RAK

Prati vas dobro raspoloženje tokom cijelog dana iako vam baš i ne cvjetaju ruže u poslovnom segmentu. Ipak ćete uspjeti dosta toga od obaveza da privedete kraju. Dolazite u kontakt sa zanimljivim ljudima. Sa emotivnim partnerom napeto.

LAV

Imaćete osjećaj da vam je glava kao balon od ranih jutarnjih sati. Sve je ovo posljedica nekih sitnih, ali iritantnih problema koji se gomilaju. Možete primjetiti da se kroz, naoko normalnu komunikaciju sa partnerom, itekako provlači njegova ljubomora.

DJEVICA

Zaista vam smeta što je neko drugi pokupio priznanja i zasluge za ono što ste vi uradili. Bićete vrlo nervozni i pitanje je da li ćete moći da se obuzdate i da ne kažete ono što mislite. Neraspoloženje ćete preneti i u odnos sa emotivnim partnerom.

VAGA

Nestrpljivost, žurba i otprilike polovinom dana nećete znati gdje se nalazite, jer ćete biti opterećeni i svojim, ali i tuđim obavezama. Za emotivne odnose su najbolji popodnevni sati, jer će vam prije toga trebati da odvojite malo vremena samo za sebe.

ŠKORPIJA

Mnogo obaveza vam je ostalo iz prethodnog perioda, a sve iz razloga što ste se bili usmjerili samo na prioritete, a ostalo zapostavljali. Danas će vas neko podsjetiti na sve ono što niste odradili. Pitanje je da li ćete imati vremena i volje za emotivnog partnera.

STRIJELAC

Vas pritiska nadređena osoba ili saradnik, a vi ovaj pritisak prebacujete na ljude sa kojima ste neposredno povezani. Vjerovatna je tenzija u poslovnom okruženju. Vi i emotivni partner kao da se namjerno trudite da iznervirate jedno drugo.

JARAC

Iako mislite da vam malo fali da završite jednu obavezu na vrijeme, vjerovatno je da ćete do kraja dana morati da budete posvećeni ovome. Čak i onda je pitanje da li ćete sve uraditi bez greške. Čak iako imate emotivnog partnera, danas ste dovoljni sami sebi.

VODOLIJA

Neko će vas toliko iznervirati, da je pitanje da li ćete uspjeti da zadržite kontrolu nad sobom. Kao da svi gledaju samo svoje interese, jedino vi pokušavate da radite nešto za sve. Potreban vam je zaštitnički zagrljaj od strane voljene osobe.

RIBE

Prinuđeni ste da zatražite kolegijalnu ili prijateljsku uslugu, što vam ni malo nije drago. Nervira vas što ste, pomažući drugima zapostavili svoje obaveze. Osjećate emotivnu rastrzanost. Najradije biste zatražili objašnjenje od partnera za njegove postupke.