Horoskop za 3. april

    2 sedmice pre 364 pregleda Izvor: dan.co.me

Možete uraditi više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. Voljena osoba vam može zamjeriti zbog nekih riječi ili postupaka, ali vi nećete biti spremni da priznate dio svoje krivice.

BLIZANCI

Moraćete da promijenite planove, jer ništa neće fukcionisati onako kako želite. Prisutna je težina u poslovnom segmentu, naporne saradnje, a ako morate da napravite dogovor – pripremite se na prepreke i blokade. U odnosu sa voljenom osobom – vodite „lake priče“.

RAK

Neke obaveze vam  „vise nad glavom“ i nećete moći da se opustite dok ih ne završite u potpunosti. A to će danas biti dosta naporno i opterećujuće po vas. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali nikako ne uspijevate da se uklopite što se vremena za susret tiče.

LAV

Malo ste u raskoraku sa vremenom, ali ćete se truditi da sve postignete što ste isplanirali. Osjećate da se neke poslovne situacije zakuvavaju ali smatrate da nije vrijeme da reagujete. Sa emotivnim partnerom je potrebno više prilagođavanja da biste mogli da funkcionišete.

DJEVICA

Danas jednostavno niste raspoloženi za posao. Teško vam je da funkcionišete, teško vam je da razmišljate, a najteže vam pada da komunicirate sa ljudima oko vas. Jedva ćete čekati da završite sa radnim danom i da pobjegnete kući. Najbolje u zagrljaj voljene osobe.

VAGA

Teški sagovornici, a vi jedva uspijevate da se kontrolišete i da ne „eksplodirate“. Osjetićete olakšanje kada budete završili sa radnim vremenom. Razočarani ste partnerovom nemogućnošću da se uklopi u vaše planove. Ipak, trudićete se da se to na vama ne vidi.

ŠKORPIJA

Jedino velikom ličnom snagom i samokontrolom uspijevate da ostanete mirni u napetim poslovnim situacijama. Ipak, željećete da što prije pobjegnete od nekih osoba koje su vam danas teške. Emotivni partner se trudi da vam ugodi i oraspoloži vas…

STRIJELAC

Priveli ste kraju veću obavezu i osjećate iscrpljenost. U prvom dijelu dana teško ćete funkcionisati, i najradije ćete se sklanjati od nekih napornih ljudi. Smatrate da voljena osoba pretjeruje po nekim pitanjima i nećete se ustručavati da pokažete svoje nezadovoljstvo.

JARAC

Možda je danas previše obaveza, ali se trudite da sve okončate na vrijeme i da ne zaboravite ništa od onoga što vam je bitno. Bićete sporiji, ali samo iz razloga što ne želite da napravite grešku ili propust. Najviše će vam prijati mirno popodne i opuštajući momenti sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Od vas se zahtijevaju brze reakcije i komunikativnost, a to će vam teško pasti. Umorni ste ili u nekoj formi energetskog pada i trebaće vam više napora nego inače da biste bili funkcionalni. Odlična komunikacija sa voljenom osobom – otvorićete neke interesantne teme.

RIBE

Neko iz kolegijalnog okruženja može vam pomoći da prevaziđete napornu situaciju ili da završite posao na vrijeme. Dobili ste poziv za izlazak ili za druženje sa prijateljima, ali vam obaveze oko kuće ili oko nekog od članova domaćinstva ne dozvoljavaju da se opustite.