Horoskop za 3. jun

    1 mesec pre 457 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

U novu radnu sedmicu ne ulazite u posebnom raspoloženju za posao i jedva ćete u prijepodnevnim satima natjerati sebe da se pomjerite sa mjesta. Ostatak dana donosi vam povećanu emotivnost, potrebu za uživanjem i želju da se više približite osobi koju volite.

BIK

Možda previše očekujete od jednog kontakta ili ćete dati svoje povjerenje nekom ko će vas ostaviti da se snalazite sami. Ako sjednete i dobro razmislite, naći ćete rješenje iz situacija koje vas opterećuju. Znate kako da od voljene osobe dobijete ono što želite.

BLIZANCI

Tokom ovog dana zaista je potrebno obratiti dosta pažnje na sve ono što je vezano za saradničke odnose i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Nervoza. Emotivno – mogućnost jače komunikacije sa osobom preko poslovnog segmenta.

RAK

Neophodno je da u toku prijepodneva pronađete rješenje za problem koji vas dosta opterećuje. Iako uz teškoće ovo je rješivo, a pomoć možete dobiti i od nekog od kolega. Danas ste posebno emotivni, pa ćete u kontaktu sa voljenom osobom biti “mekši” nego inače.

LAV

Izuzetno ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima jednog razgovora ili sastanka, ali će početni momenti biti napeti i neizvjesni. Svakako ćete ostaviti pozitivan utisak. Mogućnost kontakta ili jačeg flerta sa osobom koju poznajete preko poslovnog segmenta.

DJEVICA

Iako vam je dosta toga nejasno po pitanju nekih poslovnih situacija, do kraja dana ćete uspjeti ovo da riješite i budete zadovoljni postignutim. Razmišljanje o jednoj osobi vas je u potpunosti okupiralo i jedva čekate da dođe do susreta.

VAGA

Nadate se da su informacije koje su stigle do vas tačne, mada ćete u početku biti sumnjičavi i nesigurni. Odličan momenat da pokrenete priču oko usluge koja vam je potrebna. Neko se raspituje za vas kod vaših prijatelja. Zaintrigirani ste cijelom situacijom.

ŠKORPIJA

Tokom prijepodneva će vam biti teško da izađete na kraj sa obavezama, jer niste orni za rad. Ako je to moguće odložite za popodnevne sate, kada ćete biti mnogo aktivniji. Trudite se da sa voljenom osobom imate korektnu komunikaciju, ali druga strana to otežava.

STRIJELAC

Trudite se da ne razmišljate o nebitnim stvarima i da se fokusirate na one obaveze koje su vam važne. Vaš nastup prema saradnicima može biti zahtjevniji i autoritativniji. Voljena osoba trenutno povlači poteze na koje vi nemate uticaja, sviđali vam se ili ne.

JARAC

Niste zadovoljni što se neki planirani dogovori ili saradnje odlažu. Moguće je da će se ovo pokrenuti ulaskom u drugi dio dana. Vrlo interesantan dan što se novih poznanstava tiče – neko vas može na prvu loptu zainteresovati i zaintrigirati.

VODOLIJA

E, ako danas očekujete pomoć od kolega – ili ćete je dobiti polovično, ili od toga neće biti ništa. Ipak, vi se potrudite da i dalje imate korektan odnos sa njima, zatrebaće vam još koji put….Pravo je vrijeme da pokrenete pitanja koja vas « bodu » odnosu sa voljenom osobom.

RIBE 

Prilično vi dobro gurate svoje obaveze, obzirom na to da vam je raspoloženje na nuli, bar tokom prijepodnevnih sati. Već drugi dio dana donosi vam da se osjećate bolje, a tada možete i voljenom biću posvetiti svu svoju pažnju. Nježni momenti sa partnerom.

Piše : Olga Savić