Horoskop za 4. jun

    1 mesec pre 469 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Iako će danas malo toga ići po planovima, nemate razloga za nerviranje. Samo se pripremite da ćete vjerovatno morati svaku situaciju da odradite po dva puta. Emotivni partner jeste zahtjevan, ali danas vam to ne smeta, naprotiv – samo vam je simpatično.

BIK

Danas baš i niste u nekom fazonu i zaista vam teško pada sve ono što morate da uradite. U stvari, ljudi vas smaraju jer su zahtjevni i ne dozvoljavaju vam da imate malo svog mira. Previše ste emotivni, a voljene osobe ni na vidiku – brine neke svoje brige.

BLIZANCI

Nešto vam je teže da danas izađete na kraj sa obavezama, jer ste prilično neorganizovani i ne možete da se fokusirate. Vaša pažnja i razmišljanja rasuti su na više strana. Osjećate nezadovoljstvo zbog sporog odvijanja nekih situacija sa emotivnim partnerom.

RAK

Prilično ste osjetljivi, pa sve možete shvatati kao kritiku ili kao nezadovoljstvo vašim radom. Ne pretjerujte, saberite se malo. Promjenljiva raspoloženja kada je voljena osoba u pitanju – čas vam je potrebno njeno prisustvo, čas ćete biti sumnjičavi i ljubomorni.

LAV

Danas možete biti zabrinuti zbog finansijske obaveze koja je došla na naplatu. Pokušajte da se “pokrijete” preko prijatelja, jer je malo vjerovatno da će vam očekivani prilivi danas doći. Potrebno vam je prisustvo voljene osobe, ali to ne želite da pokažete.

DJEVICA

Dosta vas opterećuju komentari ili postupci osobe sa kojom ste u ovim danima primorani da često sarađujete. Pokušajte da ne reagujete i da se usmjerite na obaveze. Ukoliko ste napravili neki propust prema voljenoj osobi, pokušaćete da se opravdate i približite joj se.

VAGA

Posvećeni ste obavezama, ali koliko god se trudili da sve privedete kraju na vreme, stalno se pojavljuju dodatne sitnice koje morate rešavati. U emotivnom segmentu – mnogo očekujete, a malo pružate. To neće moći da funkcioniše na taj način.

ŠKORPIJA

Vi ste u solidnom raspoloženju i fokusirani na obaveze, ali oni sa kojima sarađujete vam odvlače pažnju i jednim dijelom vas ometaju. U popodnevnim satima je moguć vrlo strastan susret sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojačate komunikaciju sa simpatijom.

STRIJELAC

Usredsredili ste se na obaveze i trudite se da ih privedete kraju mada su vam povremeno misli na nekoj dvadesetoj strani. U suštini, pritiska vas emotivna situacija i trenutno ne možete da pronađete rešenje za neka pitanja. Ne potencirajte, razmislite još malo.

JARAC

Snalazite se sa gomilom papirologije ili dokumentacije koja se baš danas mora arhivirati ili poslati. Definitivno vam neće biti lako, jer niste skoncentrisani, pa se potrudite da ne napravite grešku. Vi i voljena osoba se danas ne razumijete ni malo.

VODOLIJA

Trudite se da održite korektan odnos sa poslovnim saradnikom, a u suštini ste vjerovatno sumnjičavi prema njegovim obećanjima ili predlozima. Pustite da vidite kako će se ovo odvijati, ne žurite. Promjene raspoloženja kada je emotivni partner u pitanju.

RIBE 

Čini vam se da se previše očekuje od vas. Ne opterećujte se ovim, već uradite sve ono što je do vas da situacije proteknu kako treba. Vrlo emotivno intenzivan dan koji ne biste trebali da provedete sami. Obavezno ugovorite susret sa voljenom osobom.