Horoskop za 5. jun

    1 mesec pre 428 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Energija ovog dana vam baš i ne prija, osjećate se statično i vjerovatno ćete sa mukom završavati redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna, pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana.

BIK

Orni za posao baš i niste, ali za šalu i veselu komunikaciju sa kolegama – jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći ovaj dan. Korektan odnos sa voljenom osobom, i moguće je da ćete popodne odvojiti ili za neki izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

BLIZANCI

Danas ste riješili da se bavite važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen naročito za posao. Bolje se pridružite opuštajućoj atmosferi i ostavite ovo za sjutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga primjedbama.

RAK

I sami ste svjesni da je teško da ostvarite sve ono što ste isplanirali za ovaj dan, ali ako ništa drugo – makar ćete se potruditi, pa koliko završite – završite. Neka povrijeđenost kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.

LAV

Za posao baš i niste, ali za druženje jeste. U poslovno okruženje unijećete danas jedno vrcavo i vedro raspoloženje i biti u centru pažnje. Možete nehotice napraviti neku grešku ili propust kada je voljena osoba u pitanju. Potrudite se da budete korektni.

DJEVICA

Izgledaće vam kao da ćete nešto uspjeti da završite bez problema, ali će se ova obaveza ipak pokazati kao krupan zalogaj za vas. Trebaće dosta truda da ovo obavite. Imate velike planove sa emotivnim partnerom, ali je pitanje da li ćete moći da ih ostvarite.

VAGA

Nećete biti zadovoljni odlaganjem nekih situacija, ali ćete morati da prihvatite da danas definitivno nije dan da ovo završite. Neko na vrlo simpatičan način flertuje sa vama i ne možete da poreknete da ste zainteresovani. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

ŠKORPIJA

Nit više planova za danas, nit manje realizacije. Vjerovatno ćete u jednom momentu morati da odustanete i da pustite da stvari idu svojim tokom. Možete isprovocirati neku sitniju raspravu sa partnerom, ako se budete inatili i tvrdoglavili.

STRIJELAC

Lako rješavanje sitnijih problema u poslovnom segmentu. Drugi imaju razumijevanja za vas, pa će vam rado izaći u susret. U emotivnom segmentu – iako je još dosta toga ostalo neriješeno između vas i voljene osobe, trudite se da se to ne odrazi kroz današnji susret.

JARAC

Danas sa pravom očekujete pomoć i podršku od strane nekih osoba, pošto ste dosta toga uradili za njih i više puta im izašli u susret. Dobri kontakti sa suprotnim polom, pa ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa simpatijom – ovo bi mogao biti pravi trenutak.

VODOLIJA

Neki su vas neplanirani troškovi oneraspoložili, pa će vam biti potrebno više vremena da se opustite i prionete na posao. U emotivnom segmentu – partner ima lijepo iznenađenje za vas. Opustite se u popodnevnim satima i uživajte u njegovoj pažnji.

RIBE 

Dosta korektni odnosi u poslovnom okruženju. Lako pronalazite zajednički jezik sa onima sa kojima sarađujete. Nešto može izgledati kao komplikovano, ali ćete brzo otkriti rješenje. Moguće je da voljena osoba neće moći da vam posveti onoliko vremena koliko je vama potrebno…

Piše: Olga Savić