Horoskop za 5. septembar

    9 meseci pre 572 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Poslovno, ovo bi mogao biti prilično dobar, ali I plodonosan finansijski dan za vas. Otvoriće se pred Ovnovima zanimljive situacije za dogovore, a priliv novca bi mogao da vas iznenadi. Dokle god ste vi korektni prema voljenoj osobi, I ona će biti prema vama takva.

BIK                                                   

Pozitivno raspoloženje, optimizam. Čak I ako dođe do povremeno napetih situacija, bilo u poslovnom segmentu ili u privatnom dijelu – umjećete da se izborite na pravi način. Emotivno ste trenutno puni planova I želja….a neke od njih mogu da se ostvare.

BLIZANCI

Pred vama je poslovno vrlo korektan dan. Vaša energija je dobra, umijete da je usmjerite na prave stvari I lako ostvarite ciljeve. Dobar trenutak za dogovore. Postoji neki mali nesklad u razmišljanjima između partnera I vas, ali ovo se da ispeglati.

RAK

Umijete da na pravi način pristupite osobama koje su vam poslovno bitne. Ovaj dan donosi mogućnosti isplativih dogovora. Pravi je trenutak da se po nekim pitanjima izborite. Lijep kontakt sa nekim donosi vam osmijeh na lice. Mogućnost neplaniranog susreta.

LAV

Ovo bi mogao biti jedan od boljih I produktivnijih dana, pa gledajte da ga do maksimuma iskoristite. Neke šanse će vam se otvoriti same, oko drugih ćete morati malo da se potrudite. Vrlo podsticajna komunikacija, čak I susret sa osobom do koje vam je stalo.

DJEVICA

Iako ćete uspijeti da ostvarite dosta od onoga što ste isplanirali, ipak ćete ostati jednim dijelom nezadovoljni. Imaćete utisak da ste mogli bolje. Polako, doći će vrijeme I za jače rezultate. Odnos sa partnerom je korektan, mada pomalo statičan I neinspirativan.

VAGA

Imaćete utisak da su vam neke dobre šanse izmakle iz ruku u poslednjem trenutku. Ili ćete pak morati da potrošite previše energije da biste ostvarili ono što želite. Privlači vas osoba koja je za vas misterija – ne znate zašto ne uspijevate da joj odolite.

ŠKORPIJA

Poslovno je pred vama plodonosan, ali naporan I zahtijevan dan. No, imate mogućnosti da pokažete svoje kvalitete, pa izvolite – potrudite se. Neočekivani preokret u odnosu sa osobom koja vam se dopada, situacija koja je do sada stagnirala se pokreće.

STRIJELAC

Vaši su planovi dobri, ali je pitanje koliko ćete uspijeti u tome da ih ostvarite. Neke prepreke se pojavljuju, najpre u dogovorima, ali vam ne idu na ruku ni informacije koje stižu do vas. Ni voljena osoba ni vi niste potpuno iskreni jedno prema drugom.

JARAC

Otvaraju vam se mogućnosti za nov poslovni dogovor, ali niste sigurni koliko osobi koja vam ovo nudi možete da vjerujete. Čini vam se da preuveličava, što je lako I moguće. Neki od vas danas mogu ozbiljno razmišljati o ulasku u tajnu emotivnu priču.

VODOLIJA

Pred vama je dan koji donosi I dobra poslovna dešavanja, ali I stres I nerviranje. Kao da jedno bez drugog ne može da funkcioniše. Povoljnosti koristite, a pokušajte da ne dozvolite da nervoza utiče na vas. Sa voljenom osobom se čas volite, čas ste na granici rasprave.

RIBE

Mnogobrojna dešavanja na poslu, stvari koje morate obaviti u kratkom roku, napeta radna atmosfera – sve ovo vas očekuje. Danas se lako možete upustiti u flertovanje ili otpočeti komunikaciju preko društvenih mreža koja će vam jako prijati.