Horoskop za 6. jun

    11 meseci pre 467 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Vrlo aktivno polje komunikacije, dogovora. Stoji vam mogućnost iznenadne prilike, ali i velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku. Danas ste skloni da više pažnje posvetite prijateljima nego emotivnom partneru.

BIK

Mogućnost da na lakši način zatvorite neke finansijske obaveze. Velike aktivnosti i mnogo kontakata i razgovora u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima. Emotivno – u potpunosti ste okrenuti ka voljenoj osobi.

BLIZANCI

Promjenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna. Neke stvari ne vidite jasno i to vas jako nervira. Kod nekih od vas se može javiti sumnja u partnerovu vjernost i iskrenost.

RAK

Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja donose vam da budete nesigurni. Čas stvari vidite optimistično, čas počinjete da sumnjate u sebe. Pokušajte da se opustite. Emotivno – jaki kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. 

LAV

Imate podršku od strane ljudi koji su poslovno stabilni. Tokom ovog dana ćete biti aktivni,  pa će vas nervirati sporost od strane kolega ili poslovnih saradnika. U emotivnom segmentu – ne možete povremeno da sakrijete svoje nezadovoljstvo.

DJEVICA

Tokom ovog dana možete osjećati nemir i žuriti da što prije završite sa svojim obavezama. Smatrate da neki saradnik nije u potpunosti iskren ili otvoren prema vama. U emotivnom segmentu – maštanje, razmišljanje o nekom ko nije blizu vas.

VAGA

Tokom ovog dana očekujte vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni. Moguće je da bude aktuelna i saradnja sa strancima. U emotivnom segmentu – raspoloženi ste za nova poznanstva i za flertovanje.

ŠKORPIJA

Danas se teško uklapate sa ljudima sa kojima morate da sarađujete. Evidentno je da postoji razmimoilaženje po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu – više vam odgovara da provedete vrijeme nasamo sa voljenom osobom, kod kuće.

STRIJELAC

Osjetićete nesklad između želja i mogućnosti. Ono što vam se nudi je daleko manje od onoga što vam po pravu pripada. Bićete nezadovoljni, ali ćete se truditi da to sakrijete. U emotivnom segmentu – kontakt sa nekim vam donosi osmijeh na lice.

JARAC

Bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju. U popodnevnim časovima ipak očekujte pozitivne vesti koje će vas pomaknuti s mjesta. U emotivnom segmentu – ne govorite nekom koliko ste zainteresovani.

VODOLIJA

Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost, ništa vam neće teško pasti. Bićete spremni za dogovore i lako ćete ostvariti razumevanje sa drugima. U emotivnom segmentu – željni ste da pokažete nekome koliko vas privlači.

RIBE

Najviše ćete biti okrenuti ka boljem razumijevanju i komunikaciji sa poslovnim partnerima. Morate da raščistite neke nejasnoće i na tome ćete i raditi. U emotivnom segmentu – nesklad između želja i mogućnosti.