Horoskop za 6. septembar

    9 meseci pre 635 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Možda ovaj dan neće obilovati najboljim rezultatima – ali ćete na njegovom kraju itekako biti zadovoljni svim onim što ste uradili. Mali uspjesi, mali pomaci – ali kada sve saberete, dovoljni da ovaj dan prozovete uspješnim. Komunikacija sa partnerom je štura i neinspirativna.

BIK

Možda vi lično danas i nećete biti baš u savršenom fazonu za posao, ali situacije koje vam idu na ruku će se namještati same od sebe. Još samo da ih vi iskoristite na pravi način i da ovo bude uspješan poslovni dan. Susret sa osobom koju volite može biti izuzetno lijep.

BLIZANCI

Koliko god se vi trudili da se uklopite sa osobama koje su vam poslovno važne, itekako je moguće da ovo nećete uspjeti da ostvarite do kraja. Svi rezultati danas su polovični. Emotivni segment je ipak aktivniji od poslovnog i danas može donijeti lijepa iznenađenja.

RAK

Danas kao da ste u raskoraku između racionalnog i emotivnog dijela. Pokušavate da se usmjerite na posao, ali misli vam konstantno bježe na neku drugu stranu, najprije na onu koja se vezuje za ljubav. Imaćete problem sa fokusiranjem, potrudite se da ne napravite grešku.

LAV

Ukoliko ne odreagujete na vrijeme, neke poslovne prilike vam se mogu izvući iz ruku. Nemojte dozvoliti da vam pažnja luta, fokusirajte se na ljude sa kojima ste u poslovnom kontaktu. Jako želite da vidite osobu koja je iz nekog razloga udaljena od vas.

DJEVICA

Prvi dio radnog dana neće djelovati obećavajuće, ali brzo dolazi do promjena koje vam idu na ruku. Djevice mogu uspješno privijesti kraju pregovore ili dogovore koji traju već izvjesno vreme unazad. Trenutno ste zadovoljni svojom emotivnom situacijom.

VAGA

Iako poslovni segment ne funkcioniše loše ovih dana, ipak ste vi opterećeni nekim pitanjima i situacijama koje budućnost donosi. Vrijedi razmisliti o tome šta biste mogli da učinite da učvrstite svoje pozicije. Dobri kontakti sa suprotnim polom.

ŠKORPIJA

Ovo nije poslovno loš dan po vas, ali vi niste u najboljoj energetskoj fazi, pa ćete čas funkcionisati korektno, čas otaljavati ono što imate od obaveza. Emotivni segment vas u isto vrijeme inspiriše, ali i donosi gomilu pitanja na koja nemate odgovor.

STRIJELAC

Možda vi niste orni za posao, ali posao jeste oran za vas. Zato će vam ovaj dan namještati situacije koje su po vas povoljne. Vaše je samo da se pokrenete i prihvatite ih. Trenutno su vam misli više usmjerene na segment emocija – postoji osoba koja vas jako interesuje.

JARAC

Korektne informacije, povoljni dogovori, dobar odnos sa onima sa kojima sarađujete. Uspješan, mada ne lagan dan. Vodite računa o finansijama – skloni ste troškovima. Lijepi momenti sa emotivnim partnerom mogu ublažiti neke lošije situacije iz prethodnog perioda.

VODOLIJA

Danas niste ni malo inspirisani po pitanju posla. Uglavnom ćete odrađivati obaveze, čisto da niko ne bi mogao da vam kaže da ne radite ništa. Niste fokusirani niti zainteresovani. Postoji nešto po pitanju emocija što vas opterećuje i burgija vam u mislima.

RIBE

Možete u prvom dijelu dana pronaći odgovore ili rešenja koja su vam važna. Ukoliko je potrebno da obavite sastanak ili dogovor sa saradnicima – to će proći dobro i pored vaše nervoze. Mogućnost zanimljivog susreta, flertovanja, čak i avanture.