Horoskop za 7. decembar

    3 meseca pre 379 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Odličan početak radnog dana, jer ćete odmah čuti neke prave informacije ili dobiti potvrdu onoga što vam je bitno. Neke lijepe vijesti definitivno stižu do vas i cijeli će dan proći u pozitivnom uzbuđenju. Ako želite kontakt ili susret sa simpatijom, onda sada koristite priliku.

BIK

U potpunosti ste danas posvećeni poslu i svojim obavezama. Nažalost, drugi će odugovlačiti sa svojim dijelom posla, pa će vas na taj način usporavati. Nemojte u svojim emotivnim relacijama previše preispitivati partnerovo ponašanje. Suviše se opterećujete razmišljanjima.

BLIZANCI

Malo predaha od situacija iz prethodnih dana. Ako ste u međuvremenu napravili neku grešku, danas je pravi momenat i da je ispravite jer ste fokusirani i precizni. I u svojim emotivnim relacijama danas budite više posvećeni komunikaciji i odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Svjesni ste da imate velike obaveze, ali danas fantastično izlazite na kraj sa svim iz poslovnog segmenta. Iskoristite ovo vrijeme da odradite i sve ono što ste propustili. Dan je odličan za sve vezano za emotivne kontakte, bilo sa bivšim partnerima, bilo sa voljenom osobom.

LAV

Jedan od onih dana kada se sve rješava samo od sebe, kada sve ide kao podmazano. Odlični momenti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu su pred vama. Dan je idealan za susret sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva, jer šarmirate bez problema i sa lakoćom.

DJEVICA

Najviše ćete se danas fokusirati na privatne obaveze koje ste već neko vrijeme odlagali. Poslovnom segmentu ćete posvetiti samo onoliko vremena koliko je neophodno. U porodičnim i bračnim relacijama pravi je trenutak da se smire strasti, da se lijepo porazgovara i da padnu dogovori.

VAGA

Čini vam se da vam je ovaj dan pao kao poklon sa neba. Sve što pokrećete polazi vam za rukom. Zato ne sjedite, nego ga iskoristite. Ovo važi ne samo za poslovni, već i za emotivni segment. Na nekog ste odavno „bacili oko“ i sada je momenat da ovu cijelu priču i pokrenete.

ŠKORPIJA

Danas se sve nekako namješta u vašu korist. Šef, sa kojim ste do prije neki dan imali probleme, sada je odjednom na vašoj strani i podržava vas. Sleduju vam i pohvale za dobro odrađen posao. Emotivno ovo baš i nije savršen dan, zato što ste previše usmjereni na sebe i svoje potrebe.

STRIJELAC

Danas ćete možda morati neke stvari da odradite opet. Više vam danas leže saradnje sa ljudima koji su slični vama, sa kojima lako dolazite do dogovora i ne morate da se ubeđujete. Emotivni partner ima neke fenomenalne ideje i možda bi trebalo i da ga saslušate.

JARAC

Jedan dan koji će krenuti lepo, ali se isto tako lepo i nastaviti. Možda ćete morati da se bakćete nekim sitnicama ponovo i da neke manje greške ispravljate, ali vas prati dobro raspoloženje i ovo neće uticati na njega. Nosite jednu osobu u mislima I u srcu.

VODOLIJA

Potpuno neočekivano će krenuti neke fine poslovne situacije, a moguće je da će Vodolije danas dobiti i pohvalu ili podršku od strane autoriteta. Sa voljenom osobom danas izađite negdje van kuće, potrebno vam je da oboje malo uživate potpuno sami u zajedničkim trenucima.

RIBE

Najveći dio poslovnih obaveza uspjećete da završite u prijepodnevnim satima, koji su danas najproduktivniji dio vašeg dana. Ukoliko nemate emotivnog partnera, veče će vam donijeti jako podsjećanje na prošlost, ali i mogućnost kontakta sa bivšom ljubavi.

PRIREDILA: OLGA SAVIĆ