Horoskop za 7. jun

    1 godina pre 514 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju iznesete svoje predloge. Budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment – budite u pokretu!

BIK

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče – ne oklijevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osjetiti zainteresovanost.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost, i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima – potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumijevanja i pažnje.

LAV

U vrlo ste dobrom raspoloženju tokom prijepodneva i bilo bi najbolje da najzahtjevnije obaveze završite baš u tom periodu. Ne ostavljajte važne stvari za kasnije. Potezi neke osobe natjerali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi nešto više sa vama.

DJEVICA

Bićete uporni i tražićete da saradnici saslušaju vaše mišljenje ili predloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podijeliti. iskoristite ovaj dan da sa voljenom osobom provedete neke lijepe i mirne trenutke kod kuće.

VAGA

Od ranog jutra zaokupiće vas pozivi i poruke, i izvjesne su velike aktivnosti. Lako ćete se dogovarati sa onima sa kojima dođete u kontakt. Iskoristite svoju ubjedljivost i u emotivnom segmentu – vrijeme je da budete konkretniji kada je jedna osoba u pitanju.

ŠKORPIJA

Odlično se osjećate i krenućete u akciju. Velike mogućnosti da tokom ovog dana dođete do važnog dogovora. Takođe, otvorene su vam predispozicije za više priliva. U emotivnom segmentu bićete vrlo emotivni i željni kontakta sa voljenom osobom.

STRIJELAC

Uspjeli ste da pokrenete neke ljude i sigurno je da će vam oni izaći u susret po pitanjima koja su vam važna. Često ćete tokom ovog dana razmišljati o jednoj osobi – želja i potreba da se nešto dogodi u ovoj priči postajaće sve jača.

JARAC

Uzalud ćete pokušavati da ubijedite neke ljude. Ako je neko nezainteresovan da vas čuje, nemojte uzalud trošiti riječi. Pustite neka svako radi onako kako misli da treba. Preko poslovnog segmenta danas možete započeti otvorenije flertovanje sa nekim.

VODOLIJA

Bićete u velikim pripremama, jer vas očekuje poslovni sastanak ili dogovor, gdje ćete željeti da budete u potpunosti spremni. Provjerite da li je sve u redu sa papirima koji su vam važni. U emotivnom segmentu velike mogućnosti za dogovaranje susreta.

RIBE

Potrudite se da budete odgovorniji, jer je moguće da ćete na neke bitne stavke zaboraviti. Bolje ste raspoloženi u drugom dijelu dana, a tada je pravi momenat i za emotivni susret. Kod vas je prisutna velika strast i jedva ćete čekati da se vidite sa partnerom.