Horoskop za 8. decembar

    3 meseca pre 375 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Još jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mjesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Sve uspjevate da stignete i završite na vrijeme.

BIK

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja, pa će biti teško završiti posao na vijreme. Lako gubite energiju na sitnice koje su samo vama važne u ovom trenutku.

BLIZANCI

Danas vam slijedi neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne baš onako – bezveze i u jednom lošijem raspoloženju. Kako počeo – tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspjeti da vrlo brzo pozajmite pare ako su vam potrebne. Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK

Odličan momenat da realizujete poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite poprilično velike prepreke. Cijeli dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vrijeme zajedno.

LAV

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Danas ste baš u „mnogo“ fazonu, pa očekujte i mnogo uspjeha u svemu što radite. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama, pa ako imate emotivnog partnera – vrijeme je da mnogo popričate….

DJEVICA

Imali ste jedan ili dva dana sa malo posla, a sada je vrijeme da se „bacite u vatru“. Užurbanost i jurnjava vam svakako slijedi, ali vam slijede i dogovori koje niste očekivali da ćete uspjeti da postignete. Ako ste u nekoj tajnoj pričici, danas vam slijedi susret koji jedva iščekujete.

VAGA

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore svake vrste, i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da odmjeravate – bacite se u akciju, jer uspjeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

ŠKORPIJA

Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju, i sa lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer poslovni saradnici bespotrebno „koče“ neke situacije. Danas osjećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

STRIJELAC

Danas ste spremni da balansirate i prilagođavate se ljudima oko sebe, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete naročito teško izlaziti na kraj. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer i sami shvatate da ne funkcionišu.

JARAC

Danas imate pravu podršku i od saradnika i od kolega koji su vam bitni za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osjećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na mnogo jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu….

VODOLIJA

Pred Vodolijama je danas jedan lijep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rješili, dobili ste informacije koje ste očekivali i možete na miru zaključiti radnu sedmicu. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan i želite da ga produbite što više.

RIBE

Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane nekog poslovnog partnera sa kojim ste ranije imali jako dobru saradnju. Danas vas takođe može obradovati i neka novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Za portal Dan pripremila Olga Savić