Horoskop za 8.jun

    4 meseca pre 446 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Istina je da je poslovni segment pod pritiskom i pomalo turbulentan, ali ste vi u dobrom raspoloženju i spremni da se uhvatite u koštac sa svim problemima. U emotivnom dijelu danas se osjećate vrlo dobro i stabilno – uživaćete sa partnerom.

BIK

Vrlo malo vam je vremena ostalo da biste završili sa nekim obavezama. Nervira vas što će vam neko non stop stajati nad glavom i požurivati vas. Bićete nervozni. Pokušajte da ovaj nemir ne prenesete u svoje emotivne relacije.

BLIZANCI

Očekujte buran dan, obaveze i gužvu. Sigurno je da će vam radno vrijeme proletjeti očas posla – potrudite se da stignete da završite one najbitnije obaveze. Pomalo ste nervozni jer vam se čini da osoba koja vam se dopada ne reaguje onako kako ste očekivali.

RAK

Dosta ste nestrpljivi i nadate se da ćete uspjeti da jedan dogovor ili poslovni projekt pokrenete. Moguće je da dođe do izvjesnog odlaganja, pripremite se unaprijed. U kontaktu sa voljenom osobom možete reći nešto što ne mislite.  

LAV

Danas imate mogućnost da pokažete koliko ste sposobni i da riješite jednu poslovnu zavrzlamu. Svakako ne očekujte lagan put. U nekim stvarima pretjerujete kada je voljena osoba u pitanju. Pustite da danas sve ide nekim normalnim, laganim tokom.

DJEVICA

Možda imate najbolje namjere, ali će oni sa kojima dolazite u kontakt, smatrati da ste isključivi i rigidni po nekim pitanjima. Bilo bi dobro i da odnos prema voljenoj osobi ublažite – ne morate reći baš ono za šta znate da će druga strana odreagovati.

VAGA

Ne dopada vam se kada vas kolege ili nadređeni podsjećaju na nešto što ste trebali da uradite, a niste. Ipak, sigurno je da danas možete očekivati baš nešto tog tipa. U vašem poslovnom okruženju danas se pojavljuju zanimljivi ljudi. Bićete zainteresovani.

ŠKORPIJA

 Vi biste danas mogli baš da odmjerite ono što ćete reći, a ne da se istrčavate pred rudu. Vaše riječi svakako imaju veliku težinu, zato ih birajte. U odnosu sa voljenom osobom pokazaćete određeno nezadovoljstvo njenim ponašanjem.

STRIJELAC

Jako vam je stalo da ostavite dobar utisak. Ipak, nemojte pretjerivati – pustite da vaša djela govore, nemojte upasti u trip samohvaljenja. Emotivni partner može pomisliti da danas ne birate riječi – iz tog razloga – razmislite prije nego što progovorite.

JARAC

Svjesni ste da je neophodno da dobro razmislite o svojim potezima. Jasno vam je da morate sačekati neko vrijeme, ali vas nestrpljivost itekako drma. Ne savjetuje vam se da danas pokrećete veće aktivnosti, jer postoji velika šansa da ćete pogriješiti.

VODOLIJA

Malo ste se „rasuli“ kada su vaše svakodnevne obaveze u pitanju. Umjesto da se fokusirate na jednu stvar, vi pokušavate da sve završite odjednom. Napravićete velike greške ako tako nastavite. Jako vam se dopada način na koji neko pokušava da vam se približi.

RIBE

Neke planove morate razraditi, ali se nadate da će vam saradnici biti od pomoći i usmjeriti vas na pravu stranu. Imate podršku, potrebno je samo da je zatražite. Razmišljate o dogovoru sa voljenom osobom i nadate se da ništa neće poremetiti vaše planove.