Horoskop za 9. decembar

    3 meseca pre 383 pregleda Izvor: dan.co.me

Foto: Pixabay –

OVAN

Vrlo je moguće da informacije koje dolaze nisu tačne, pa nemojte odmah dizati paniku ili padati u dubiozu ako čujete nešto što vam se ne dopada. Dan je problematičan i u emotivnom smislu, jer je sigurno da se sa voljenom osobom nećete razumjeti na pravi način.

BIK

Htjeli ste makar jedan dan predaha od napornih dešavanja tokom protekle sedmice, ali bojim se da ćete odmor morati da ostavite za neko drugo vijreme. Ovaj dan će vam iscrpjeti i ono malo energije što je ostalo. Zato uveče namjestite svoj najljepši osmjeh, za nekog posebnog.

BLIZANCI

Nemojte da dozvolite da vas vaš ego i sujeta danas ometaju, bilo u poslovnim bilo u emotivnim relacijama. Moguće je da niste u pravu po nekim pitanjima, i bolje bi bilo da saslušate, umjesto da se inatite i budete spremni na raspravu. Malo dobre volje i sve će biti u redu.

RAK

Niste raspoloženi za priču, a doduše – niste raspoloženi ni za posao. Zatvorili ste se u svoju ljušturu i drugima je teško da vas iz nje iščačkaju. Preispitujete svoje poteze i postupke iz prethodnog perioda i vrlo ste kritički nastrojeni prema sebi i prema drugima. Odmorite se malo od svega…

LAV

Danas ne možete da izbacite iz glave razmišljanja i opterećivanja poslovnim obavezama. Samo ćete stvarati nepotrebnu konfuziju, jer nećete biti „prisutni“ ni u čemu što obavljate. Ne budite isključivi i tvrdoglavi u odnosu sa voljenom osobom, možete vi to i mnogo bolje….

DJEVICA

Danas ste prilično oštri u komunikaciji sa drugima, kritički nastrojeni, i kao da samo čekate da neko napravi grešku. Isto ćete se ponašati i prema voljenoj osobi, koja će prilično smireno posmatrati vaša promjenljiva raspoloženja….

VAGA

Danas su vam potrebni drugi kao podrška, ali je vaš pristup njima potpuno pogrešan. Ako vam je potrebna pomoć, ne možete insistirati na njoj, već zamoliti za uslugu. Hajde, spustite malo loptu i ne ponašajte se kao da svi postoje samo zbog vas….

ŠKORPIJA

Energija ovog dana vam prija. Danas prionite na posao, jer ste radni, vredni, marljivi i precizni. A u večernjim satima predlog za vas je sve ono što se vezuje za emociju – lep kontakt sa partnerom, a ukoliko ste usamljeni – nove simpatije su na pomolu.

STRIJELAC

Danas bi baš bilo lijepo kada biste bili fini u komunikaciji, naročito prema autoritetima i šefovima. Ne morate baš za sve imati kontra argument. Kada ste sa voljenom osobom, vodite ljubav, a ne rat.  Ni vi vjerovatno ne znate zbog čega vodite besmislene prepirke danas…

JARAC

Danas biste mogli malo da predahnete i da odmorite od svih obaveza. Ionako niste previše voljni da se bakćete nekim komplikovanijim situacijama na poslu. Prijaće vam mir i tišina, prijaće vam da se bavite onim stvarima i ljudima koje volite.

VODOLIJA

I vama bi danas bilo najbolje da uzmete više vremena za sebe. Sva dešavanja iz prethodnog perioda su vas učinila iscrpljenim i nervoznim, i vreme je da malo odahnete. Preporuka za vas, da bi ovaj dan bio lijep i ispunjen uživanjima, jeste da posvetite vrijeme svojoj porodici ili partneru.

RIBE

Imate fenomenalne planove za vas i emotivnog partnera, ali je pitanje da li ćete moći, da ih makar djelimično, ostvarite. Neke obaveze će iskočiti potpuno neplanirano i moraćete da im posvetite vrijeme. Ipak, voljena osoba će imati strpljenja i čekati na zajedničke trenutke.