Horoskop za 9. jun

    1 mesec pre 415 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Danas je moguća velika impulsivnost, ishitrenost, preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su više nego dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vrijeme.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se dobro provedete.

RAK

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

LAV

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno bez pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati. Dobar provod.

DJEVICA

I vi ste danas najviše raspoloženi za odmor, ali ste i dosta okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati previše volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati.

VAGA

Prvi dio dana je dosta interesantan, podsticajan i pun aktivnosti. Ipak, od popodnevnih sati mogu vas iznenaditi događaji koji će najviše biti vezani za emotivnog ili bračnog partnera. Moguće su kratkotrajne, ali burne rasprave. Nemojte pokvariti ovako lijep dan.

ŠKORPIJA

Mnogo toga ste sebi danas dali kao zadatak, i vjerovatno ćete veći dio i uspjeti da ostvarite. Ipak, popodne donosi promjene planova i situacije koje će vas u potpunosti poremetiti. Doduše, niko ne kaže da će ovo biti loše – uživaćete u kontaktu sa jednom osobom.

STRIJELAC

Ono što bi vam danas najviše odgovaralo jeste da provedete dan van kuće, u zabavnim aktivnostima i provodu sa prijateljima i voljenom osobom. Imate jaku inicijativu i one koje volite možete iznenaditi odličnim predlozima i organizovanjem prijatnih trenutaka.

JARAC

Na kratko se možete naljutiti, jer je moguće da jedno obećanje vama dato neće moći da bude ispunjeno. Ako je u pitanju obećanje od strane voljene osobe, budite sigurni da će se potruditi da vam nadoknadi to što ste propustili. Ne budite previše zahtjevni.

VODOLIJA

Za vas ovaj dan može biti više nego dobar i jedino što je potrebno jeste da ga provedete u pokretu, sa osobama koje su vam bliske. Nemojte se upuštati u veće ili impulsivne kupovine. Emotivno se u potpunosti osjećate srećno i ispunjeno.

RIBE

Možda ćete u prepodnevnim satima morati da obavite sitnije obaveze oko kuće ili neophodne kupovine, ali drugi dio dana nemojte dozvoliti da propadne. Nečiji predlog će djelovati podsticajno na vas. Stoji mogućnost dosta zanimljivog susreta.

Pripremila Olga Savić