Horoskop za 9. septembar

    9 meseci pre 584 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Bitnije obaveze u prvom dijelu dana prepustite ljudima sa kojima radite. Vi ćete biti nervozni I skloni greškama. Popodne je već drugačije i donosi vam bolju energiju. Veče kao stvoreno za ljubavnu avanturu, ali i izlazak sa društvom ili voljenom osobom.

BIK

U prvom dijelu dana ćete biti povučeniji jer razmišljate na koji način da riješite važna poslovna pitanja. Drugi dio dana nosi okrenutost obavezama i veliki radni elan. Možete se prema voljenoj osobi postaviti nešto zvaničnije, zato što ste preokupirani drugim stvarima.

BLIZANCI

Danas osjećate težinu i nesigurnost. Čini vam se da nećete uspjeti da dođete do onoga što želite, bez obzira o kom životnom segmentu pričamo. Nemojte se brinuti, sve ovo što osjećate sada nestaće mnogo brže nego što mislite. Pred vama su dani, koji će biti mnogo podsticajniji.

RAK

Danas ste okupirani ličnim, porodičnim ili partnerskim pitanjima. Čini vam se da vas situacije guraju ka odlukama, a vi još uvijek niste sigurni šta i kako da uradite. Ovaj vas dan može iscrpeti, pa pokušajte da se makar u jednom dijelu dana distancirate i pobjegnete od svih.

LAV

Odluke, odluke….izgleda da danas non stop morate donositi odluke, a to vam ni malo nije lako, jer ste nesigurni na koju ćete stranu. Možda je bolje da ne razmišljate previše, jer što više opterećujete svoje misli, sve više se zapetljavate.

DJEVICA

Ako morate da radite danas, prvi dio dana ćete provesti u nezadovoljstvu što su vam pokvareni planovi. Ako ste pak slobodni od obaveza, očekuje vas podsticajno vrijeme sa emotivnim partnerom, a ne bih se iznenadila i da se uputite na kraće putovanjce.

VAGA

Čini vam se da non stop nešto čekate. I više vam je muka od čekanja. Bićete u prepodnevnim satima nervozni i jedva čekati da vas neko podbode da biste mogli da reagujete. I sa voljenom osobom ćete biti dosta promjenljivog raspoloženja, moguća je jaka nervoza.

ŠKORPIJA

Ćutite i mudrujete. A šta mislite, to samo vi znate. Kojekakva razmišljanja su u vašoj glavi, ali uglavnom se vrte oko toga da niste zadovoljni. Pokušajte da podignete raspoloženje, najbolje uz pomoć prijatelja. Emotivni dio funkcioniše samo u kasnim večernjim satima.

STRIJELAC

Vjerovatno je da ćete u nekom trenutku shvatiti da ste nešto što ste morali da odradite u potpunosti smetnuli sa uma. Pitanje je i da li sada možete uopšte ispraviti ovu situaciju. Veliki emotivni pad u drugom dijelu dana. Potreban vam je kontakt sa voljenom osobom.

JARAC

Bićete pod pritiskom obaveza koje morate obaviti. Imate dovoljno snage i entuzijazma, pa ćete vjerovatno više nego uspješno završiti sve što je pred vama. Drugi dio dana je dobar za kontakte sa prijateljima, a prilikom izlaska možete i upoznati nekog zanimljivog.

VODOLIJA

Dan kada ste u pokretu i ne smirujete se. Imate dosta kontakata sa potencijalnim klijentima, ali ne znate kako da se u pojedinim situacijama postavite. Ne bi bilo zgoreg da potražite savjet. Mogućnost susreta sa nekim koga tek pokušavate da osvojite.

RIBE

Sve što imate od poslovnih ili ličnih obaveza završićete u prvom dijelu dana. Ostatak vremena je vaš, za odmor, za opuštanje, za susrete sa ljudima koje odavno niste vidjeli, i naravno – za emotivnog partnera. Uživajte, ali gledajte da ne ispraznite novčanik u potpunosti.